ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


401 αναγνώστες
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015
13:04

Σαφή και αυστηρά μηνύματα προς την Αθήνα έστειλε χθες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ζητώντας, μέσω του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, να υπάρξει σύντομα, μετά τις εκλογές, συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους ώστε να συνεχιστεί η παροχή ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες.

Με βάση τα παραπάνω, είμαστε μάρτυρες της εφαρμογής ενός ιδιότυπου φασιστικού μοντέλου, στο οποίο οι μόνοι που δεν ορίζουν τη μοίρα τους είναι οι λαοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων - παραδόξως - διαβιούν σε δημοκρατικά (δυστυχώς μόνο κατ' όνομα) κράτη.

Τα πάντα τείνουν να καθορίζονται μέσα από μία αισχρή παρεμβατική διαδικασία στην οποία περιλαμβάνονται προληπτικοί "βομβαρδισμοί", αυστηρές νουθεσίες, ασφυκτικές πιέσεις, διλήμματα κι εκβιασμοί που εκπορεύονται από το διεστραμμένο κτήνος των αγορών, τουτέστιν των ανεξαρτήτων (από που κι ως που αλήθεια) οργανισμών όπως ΕΚΤ, των διαφόρων "οίκων" αξιολόγησης (Moody's, Fitch, S &Ps), των funds και των λοιπών σπεκουλαδόρων που σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν το κοινό καλό, παρά εξυπηρετούν τη διαφύλαξη της παραγωγής κέρδους από μη παραγωγικές δραστηριότητες.

Ζήτω η κρίση.
Ζήτω η γενική κατάρρευση των πάντων και το επερχόμενο Restart.
Ζήτω η αληθινή Δημοκρατία.
Κάτω ο φασισμός.
Κάτω ο φόβος

Το σχόλιό σας
720 αναγνώστες
1 σχόλιο
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014
23:17
 • Στη φασαρία των τηλεπαραθύρων που μοναδικό σκοπό έχουν τη δημιουργία σύγχυσης στο εκλογικό σώμα.
 • Σε κάθε εκστρατεία διασποράς ενοχών, φόβου και πανικού στις καρδιές μας.
 • Σε κάθε είδους εκβιαστικό δίλημμα που θα μας τεθεί.
 • Σε κάθε επιχειρούμενο χάιδεμα των αυτιών μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Αλήθειες!
 • Στη μικροπρέπεια που θα επιδείξουν οι "αντιμαχώμενοι" πολιτικοί. Εμείς δεν πρέπει να πέσουμε στο επίπεδό τους και φυσικά πρέπει να "τιμωρήσουμε" την όποια μικροπρέπεια γιατί χρειαζόμαστε και θέλουμε οι εκπρόσωποί μας να είναι λεβέντες και όχι "κυράτσες".
 • Σε κάθε είδους αμετροεπείς "σωτήρες" που δημαγωγούν ασύστολα επαιρόμενοι ότι κατέχουν την πλήρη αλήθεια κι έχουν τη λύση στο τσεπάκι τους, αν όχι στο μανίκι τους.

Κατόπιν τούτων ψηφίζουμε κατά συνείδηση έχοντας ως απόλυτες προτεραιότητες, το καλό των παιδιών μας και της πατρίδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Αποχή, Άκυρο και Λευκό είναι ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1, 2

Καλή Χρονιά, καλό βόλι και Ο Θεός βοηθός.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
1447 αναγνώστες
1 σχόλιο
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014
10:26

Καλημέρα.

Το φιλοσοφικό ερώτημα που έθεσε ο κύριος Πάγκαλος όταν δήλωσε ότι "μαζί τα φάγαμε", εξακολουθεί να πλανάται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του διαδυκτίου.

Ξεκινώντας είναι σημαντικό να κάνουμε την εξής διευκρίνηση: Δηλώνοντας ο κος Πάγκαλος ότι "Μαζί τα φάγαμε", δεν αναφέρεται απλά στο γεγονός ότι όλοι μαζί οφεληθήκαμε - άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο - από μία γενική κατάσταση η οποία προήλθε από τους ΧΨ λόγους, αλλά ότι συμμετείχαμε όλοι μαζί και φυσικά εν πλήρη γνώσει μας σε ένα ειδεχθές έγκλημα εις βάρος ημών των ιδίων, αλλά κυρίως εις βάρος των μελλοντικών γενεών.

Το τελικό ερώτημα είναι: Eίμαστε όλοι συνένοχοι στο έγκλημα, ναί ή όχι;

Την άποψή μου ότι ΟΧΙ δεν τα φάγαμε μαζί και ΔΕΝ είμαστε συνένοχοι την έχω εκφράσει αρκετές φορές σε αναρτήσεις μου. Με την παρούσα την ξαναεκφράζω όσο πιό συστηματικά μπορώ, δεδομένου ότι έπεσε πάλι στην αντίληψή μου αντίστοιχο άρθρο το οποίο επιχειρηματολογεί περί της απόλυτης "ενοχής μας".

Πριν από όχι πολλά χρόνια ίσως να συμφωνούσα. Με το ξέσπασμα της κρίσης όμως πολλά πράγματα αλλάξανε μέσα μου. Ίσως ήταν οι απογυμνώσεις, οι αποκαλύψεις και οι απομυθοποιήσεις που ο σφοδρός άνεμος της κρίσης προκάλεσε. Ίσως πάλι απλά γερνάω και αλλάζω...


ΤΟ ΑΠ' ΑΙΩΝΩΝ ΠΑΓΙΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Όταν λοιπόν έχεις ένα (ομοούσιο, αδιαίρετο και με απαραβίαστα στεγανά) άριστα οργανωμένο από καταβολής ελληνικού κράτους πολιτικο-οικονομικό σύστημα (ΜΑΦΙΑ) χωρίς επί της ουσίας εθνική συνείδηση. . .

Το οποίο υποβαθμίζει συστηματικά την παιδεία και

 • δημιουργεί πολίτες ρηχούς, κι ακαλλιέργητους, χωρίς βούληση και κρίση και ως εκ τούτου έρμαια των παθών τους, των διαφημίσεων και των διαθέσεων των πάσης φύσεως καθοδηγούμενων αρθρογράφων.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η κοινωνία έχει μπει εδώ και πολλά χρόνια σε ένα καθοδικό σπιράλ υποβάθμισης, με άγνωστο το σημείο ανάσχεσης της καθόδου αυτής. . .

Το οποίο χρησιμοποιεί το ΦΟΒΟ για να φυλάει τα έρμα καθώς. . .

 • Νομοθετεί ό, τι γουστάρει και όπως του γουστάρει μετατρέποντας επί μονίμου βάσεως τη δημοκρατία και τους νόμους σε πατσαβούρια, έχοντας μάλιστα μεριμνήσει να θέσει δια νόμου τον εαυτό του στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
 • Ελέγχει και χρησιμοποιεί τον κρατικό μηχανισμό όπως γουστάρει χωρίς καμία απολύτως αισχύνη προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και να πετύχει τους στόχους του,
 • Έχει παγιώσει στη συνείδηση του κόσμου την άποψη ότι κανένας πολίτης δεν πρέπει να τα βάλει μαζί του γιατί μία οποιουδήποτε είδους αντιπαράθεση θα του βγεί σίγουρα σε κακό.

Αν τα παραπάνω δεν αποτελούν τον ορισμό του φασισμού, τότε πως αλλιώς αυτός μπορεί να ορίζεται;

Το οποίο εκτός από την πολιτική δύναμη και τον έλεγχο του κράτους διαθέτει και τη στήρηξη της οικονομικής ελίτ, με την οποία έχει αναπτύχθεί μία στενή σχέση αλληλεξάρτησης, αφού η μία στηρίζει απροκάλυπτα την άλλη και με αυτόν τον τρόπο και οι δύο εξασφαλίζουν τη συνέχεια της ύπαρξής τους εις βάρος των υγιών κυττάρων της κοινωνίας.

Αν δεν είναι καρκίνος αυτό που περιγράφουμε, τότε τι μπορεί να είναι;

Το οποίο εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ανθρώπινες αδυναμίες ενός λαού με

 • Δωροδοκίες (λέγε με ρουσφέτι - διορισμό - κλπ),
 • Ωμους εκβιασμούς (βλέπε ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον τρόμο που μας τάισαν τα πλήρως ελεγχόμενα από την πολιτικοοικονομική Μαφία ΜΜΕ κατά την περίοδο των διπλών εκλογών του 12),
 • Απειλές - Αποκλεισμούς - Εξευτελισμούς - Διασυρμούς μέσω του ελεγχόμενου τύπου (πάλι στο σινάφι των ΜΜΕ αναφέρομαι),
 • Παραπλάνηση μέσω παραπληροφόρησης, ή ακόμα χειρότερα με Σύγχυση δημιουργούμενη από υπερβολική και αντιφατική πληροφόρηση.
 • Την προώθηση της αδιαφορίας και της αποχής από τα κοινά (Πάλι μέσω του τύπου - κοίτα σύμπτωση).

. . . πόσο μεγάλη να είναι η συνενοχή μας; Επιπλέον... πόσο δημοκρατικό είναι εν τέλει το πολίτευμά μας;

Αν πάλι λανθασμένα αποδεχτούμε ότι είμαστε συνένοχοι, τι ποσοστό από τα φαγωμένα αναλογεί σε εμάς τα κυνάρια (σκυλάκια) και τι ποσοστό στους μεγαλοκαρχαρίες;

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ!
 


ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η λογική - ηθική του ραγιά λαού που πρέπει εν είδει ιεράς εξετάσεως να υπομείνει την "δίκαιη" τιμωρία του για τον εξαγνισμό του από τα δήθεν αμαρτήματά του την οποία πολλοί αρθρογράφοι ακολουθούν και πολλοί συμπολίτες μας ασπάζοναται και αναπαράγουν, είναι πέρα για πέρα διεστραμμένη - και σίγουρα όχι ελληνική. Η λογική αυτή αποτελεί δείγμα φασιστικών αντιλήψεων (στις οποίες υποθέτω ότι πρέπει να είναι εμποτισμένος ο κύριος Πάγκαλος όντας απόγονος δικτάτορα (06/1925 - 08/1926)) και έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από τον Αττατούρκ για την εξόντωση των αρμενίων και των ελλήνων της Μικράς Ασίας αλλά και το Χίτλερ για την εξόντωση των εβραίων.  Η λογική αυτή όμως έχει επί της ουσίας εκλείψει από τον καιρό που ολοκληρώθηκε η δίκη της Νυρεμβέργης, η οποία διακήρηξε ότι δεν υπάρχει η έννοια της συλλογικής ευθύνης. Διαφορετικά μετά τη λήξη του Β΄ΠΠ, όλος ο γερμανικός λαός αντί να εισπράξει όλη αυτήν την αλληλεγγύη και βοήθεια που καλώς εισέπραξε από τους νικητές του πολέμου, θα έπρεπε να έχει σβηστεί από την ύπαρξη δια της εισόδου του στους φούρνους που ο ίδιος έβαζε τους εβραίους.

Μία τέτοια φασιστική θεώρηση των πραγμάτων μόνο στην ανεπαρκή εκπαίδευση που παρέχει το σύστημα στους πολίτες μπορεί να οφείλεται και πουθενά αλλού. Στην εκπαίδευση η οποία δε μαθαίνει στον πολίτη το πλέον ουσιαστικό: Τι είναι δημοκρατία.

Αναφερόμενοι μάλιστα στη δημοκρατία, δεν περιοριζόμαστε σε μία ξερή γνώση για το τι είναι και πως λειτουργεί το δημοκρατικό πολίτευμα καθώς επίσης και για το ποιά είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του πολίτη μέσα σε αυτό, αλλά εννοούμε τη δημοκρατία ως βίωμα και ως τρόπο ζωής.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩΝ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ

Η προσπάθεια δημιουργίας ενοχικών συνδρόμων σε όλοκληρη την κοινωνία έχει προφανή στόχο την αποδοχή των προωθούμενων ολοένα και πιό σκληρών - πιό εκδικητικών, δήθεν εξαγνιστικών μέτρων του κράτους της οικονομίας και της κοινωνίας. Όσο όμως και να βαπτίζουμε το άσπρο μαύρο, είναι ξεκάθαρο ότι η ευθύνη για το "ΕΓΚΛΗΜΑ" βαρύνει αν όχι κατ' αποκλειστικότητα τον εξουσιοδοτημένο από το λαό κυβερνήτη, τουλάχιστον κατά ποσοστό 80%, γιατί αυτός έχει στα χέρια του την ισχύ και την εξουσία και αντί να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος του λαού, τα χρησιμοποιεί προς ίδιον όφελος.

 • Ο εξουσιοδοτημένος είναι αυτός που παρεκτρέπεται ηθικά.
 • Ο εξουσιοδοτημένος καταχράται την ισχύ που του δίνει ο θεσμικός του ρόλος.
 • Ο εξουσιοδοτημένος είναι ο δόλιος (ενδεχομένως).

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ

Το υπόλοιπο 20% της ευθύνης το αποδίδω με βαριά καρδιά σε εκείνο το μέρος του λαού που παρασυρόμενο από τις ανθρώπινες αδυναμίες του (φόβος, ανασφάλεια για το αύριο, αίσθημα επιβίωσης, συμφέρον, πλεονεξία, ματαιοδοξία κλπ) επεσε θύμα των πολιτικών, χειραγωγήθηκε από αυτούς και τέλος εκπορνεύτηκε (πούλησε την ψήφο του με αντάλλαγμα) και τους στήριξε ξανά και ξανά με την ψήφο του. Αν μάλιστα θέλουμε να αποδώσουμε ποσοτικά το μέγεθος της ευθύνης (και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ) στον κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά, αυτή μάλλον θα ήταν ίση με το κλάσμα όπου στον αριθμητή βρίσκεται η ψήφος του (1) και στον παρονομαστή το σύνολο του εκλογικού σώματος!

Χρέος όλων μας πιστεύω είναι να δικαιολογούμε τον αδύναμο και να τον κρίνουμε με επιείκεια, περιορίζοντας την κριτική μας στα επίπεδα του μικροκόσμου του και όχι διευρύνοντας - γενικεύοντας σε επίπεδο κοινωνίας και κάνοντας λόγο περί συλλογικής ευθύνης. Κάτι τέτοιο μάλλον λάθος είναι, καθώς δεν μπορούμε να απαιτούμε από τον κάθε έναν μικρό κι αδύναμο και ενδεχομένως σε ανάγκη άνθρωπο (που αποτελούν αναμφίβολα την πλειοψηφία του πληθυσμού σε παγκόσμια κλίμακα) να έχει ανεπτυγμένο το συλλογικό φίλτρο και οι αποφάσεις του να καθορίζονται αυστηρά από αυτό. Αντιθέτως, οφείλουμε να είμαστε αυστηροί με τον ισχυρό, γιατί μεταξύ άλλων η κατοχή δύναμης πρέπει να συνοδεύεται από αίσθημα ευθύνης και ήθος.

Λέει μάλιστα ο Χριστός : "Όποιος όμως σκανδαλίσει έναν από τους μικρούς αυτούς που πιστεύουν σ’ εμένα, τον συμφέρει να κρεμαστεί μυλόπετρα γύρω από τον τράχηλό του και να καταποντιστεί στο πέλαγος της θάλασσας.  Αλίμονο στον κόσμο από τα σκάνδαλα. Γιατί είναι ανάγκη να έρθουν τα σκάνδαλα, όμως αλίμονο στον άνθρωπο μέσω του οποίου έρχεται το σκάνδαλο".(Μτθ. 18, 6-7). Δηλαδή, ο κάθε ένας θα κριθεί ατομικά για τις πτώσεις του, αυτός όμως που φέρνει τα σκάνδαλα δε σώζεται με τίποτα.  Το σκάνδαλο στην περίπτωση που εξετάζουμε δεν το φέρνει ο λαουτζίκος, αλλά αποκλειστικά ο πολιτικός.

Θα με ρωτήσετε γιατί ο λαός ψήφισε ξανά και ξανά τους ίδιους;
Σας παραπέμπω στα όσα έγραψα παραπάνω: Απόλυτη Κυριαρχία στους κρατικούς μηχανισμούς ΚΑΙ τον ΤΥΠΟ (παγιωμένη χωρίς υπερβολή από συστάσεως του "ελληνικού" κράτους), ΦΟΒΟΣ, εκμετάλλευση των ανθρωπίνων αδυναμιών.

Θα μου πείτε πάλι ότι ο "εξαγνισμός" της κοινωνίας μας είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει. Θα σας πω ότι επιβάλλεται, όμως μόνο από πάνω προς τα κάτω μπορεί να έχει κατεύθυνση αυτός ο "εξαγνισμός" και σίγουρα χωρίς βασανιστήρια και ιερές εξετάσεις.


Και πάλι καλημέρα σας.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
1090 αναγνώστες
4 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
10:37

Εγώ πάλι δεν το καταλαβαίνω αυτό το παραμύθι. Μάλιστα το έχω βαρεθεί.

ΟΚ ούτε σε εμένα αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καθόλου!

Πρώτα πρώτα πολιτική αβεβαιότητα θα έπρεπε να υπάρχει σε περίπτωση που απειλήτο το πολίτευμα και τίποτε άλλο. Αποτελεί όμως τέτοιου μεγέθους απειλή ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη για το πολίτευμα, την ελληνική οικονομία και τα λεφτά των δανειστών μας; Σιγά τον Μπαμπούλα!

Τι νομίζετε ότι θα γίνει αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία; Η Αποκάλυψη του Ιωάννη;
Απλά κυρίες και κύριοι θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς (έστω και δια της βίας). Η ίδια πολιτικοοικονομική μαφία που μας κυβερνάει από τη μεταπολίτευση και μετά, θα εξακολουθήσει να μας κυβερνάει. Απλά θα έχει άλλο όνομα.

Μία από τα ίδια. Μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια. Σιγά μη φοβηθώ. Αν μάλιστα κάνω λάθος στην παραπάνω εκτίμησή μου (που αμφιβάλλω βέβαια), ο Αλέξης μπορεί να προσφέρει και καλές υπηρεσίες στον τόπο. Λέμε τώρα!

Νομίζω όμως ότι εδώ ταιριάζουν γάντι για τους ξένους άσπονδους "φίλους" μας τα κάτωθι:

1. Προφάσεις εν αμαρτίαις
2. Όποιος βαριέται να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει.
3. Του κ@λου τα εννιάμερα.
και φυσικά...
4. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.


Σκεφτείτε το όμως κι αλλιώς φίλοι μου:
 

 • Αυτό που ζούμε είναι ο υπέρτατος ΦΑΣΙΣΜΟΣ, χειρότερος ακόμα κι από αυτόν τως SS του Αδόλφου Χίτλερ!
 • ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ οι αγορές (λέγε με αλογομούρη τυχοδιώκτη) να υπαγορεύουν επί της ουσίας τις πολιτικές δυνάμεις που πρέπει να κυβερνούν και να προβαίνουν σε "προληπτικούς βομβαρδισμούς" για να υποδεικνύουν τις πολιτικές των κυβερνήσεων και ακόμα ακόμα που πρέπει να κατευθυνθεί η λαϊκή βούληση!
 • Δηλαδή πρέπει να κυβερνάνε οι αρεστοί στα funds, την Goldman και την Morgan και όχι οι αρεστοί των λαών (κι ας είναι εξόφθαλμα λανθασμένη επιλογή);


ΦΑΣΙΣΤΡΟΝΙΑ !

ΥΓ

 • Γιατί όμως οι κυβερνήσεις απανταχού της γης και ιδιαίτερα της "πολιτισμένης" και "δημοκρατικής" δύσης, οι "υπηρέτες" του λαϊκού συμφέροντος και της δημοκρατίας επέτρεψαν να συμβεί αυτό;
 • Μήπως κάποια πράγματα πρέπει να αναπροσδιοριστούν σε παγκόσμιο επίπεδο;
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
1033 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014
10:18

Η αποστολή του διαστημοπλοίου Rosetta, ξεκίνησε το 2004.

Το κόστος της αποστολής ανέρχεται σε 1 δισ ευρώ.

Σκοπός της αποστολής είναι να χυθεί φως στην δημιουργία του σύμπαντος, καθώς οι κομήτες λόγω της χημικής σύνθεσής τους, μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την προέλευση και την ιστορία του σύμπαντος.


Σχόλιο.

Λεφτά (από τους φόρους των πολιτών της Ε.Ε.) για αποστολές οι οποίες δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό στην ανθρωπότητα (τουτέστιν λεφτά για πέταμα) έχουμε.

Λεφτά για να στείλουμε ρομποτάκια στο διάστημα για να κάτσουν (αν πετύχει η αποστολή) στην επιφάνεια ενός κομήτη για 60 ώρες και μετά να σβήσουν έχουμε.

Λεφτά για διαστημικούς ανταγωνισμούς με τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα έχουμε.

Διάθεση για φανφάρες με μουσική επένδυση Βαγγέλη Παπαθανασίου έχουμε.

 

Για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο για τα παιδιά μας καλλιεργώντας την αγάπη, τη συμφιλίωση, την αλληλεγγύη, την αληθινή δημοκρατία και τη δικαιοσύνη...

Λεφτά για τη στέγαση των αστέγων...

Λεφτά για την καταπολέμιση της πείνας και των ασθενειών...

Λεφτά για δωρεάν καθαρή ενέργεια σε όλον τον κόσμο...

Λεφτά για να μετατρέψουμε τον τρίτο κόσμο και γενικά όλη τη γη σε κόσμο χωρίς προσδιορισμό...

 

Τέτοιου είδους  παγκοσμιοποίηση χρειαζόμαστε και επιθυμούμε.

 • Παγοσμιοποίηση στην αγάπη και την αλληλεγγύη.
 • Παγκοσμιοποίηση στις ευκαιρίες και την ευτυχία.
 • Παγκοσμιοποίηση στη μόρφωση και την πρόσβαση στη γνώση και την πληροφόρηση.
 • Παγκοσμιοποίηση στη δικαιοσύνη και την αληθινή δημοκρατία.

και όχι αυτή τη διεστραμμένη του φόβου, της αδικίας, της εκμετάλλευσης και της αρπαγής που μας έχει επιβληθεί.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<34567891011>Τελευταία»

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις