ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΕΚΡΗΞΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ ΕΞ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
981 αναγνώστες
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009
16:46

Αναδημοσιεύω επιστολή απελπισίας ενός συμπολίτη μας, η οποία δημοσιεύτηκε στο blog "Ερμιονίδα: μας αρέσει - δεν μας αρέσει" 

 

 

Σας παρακαλώ, διαβάστε το και κατόπιν κάντε και την αυτοκριτική σας.

 

ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ,

ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΕΣΙΣ.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΘΕΣΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο ΣΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΓΕ : ΚΥΒΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ, ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΕΞ ΙΣΟΥ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ.
{ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ή ΤΟΝ ΣΤΙΒΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!.}

ΑΝΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ «ΑΝΗΚΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ !
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΗ.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΚΟΛΟΒΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΝΕΜΕΣΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
( ΝΕΜΕΣΙΣ = ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΘΕΪΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ)
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ.

ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΠΙΕΣ ΣΕ ΚΟΠΑΔΙ. (ΣΟΛΩΝ).
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΟΛΟΒΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΘΛΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.

ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ή ΦΤΗΝΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ...
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΗΣ...
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΚΟΤΑΔΙΑ...
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» ΚΑΤΑΞΙΩΣΙ...
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ. - ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΗ, ΚΙ΄ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ...-
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ», «ΦΑΣΙΣΤΑΣ» ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΣΤΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΞΙΩΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΕΡΙΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑ...
.

ΦΥΣΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΙ -
.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΦΕΡΑΝΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΦΤΗΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΧΡΕΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ! – ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΈΣ, ΗΘΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ...–
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΥΣΙΕΣ ΨΗΦΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ «ΧΡΙΣΜΕΝΩΝ» ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ «ΑΚΡΑ» !
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ...ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΚΙ΄ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΣ, ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ; ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΚΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΕΛΕΩ ΔΙΑΔΟΧΗΣ, ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΗΣ ΜΟΥ ΖΩΗΣ!
.
.
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 650 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΙΣΧΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ..
ΠΟΥ Η ΔΕΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΔΟΠΟΙΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.

ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΤΕ.
ΠΟΥ ΔΕΧΤΉΚΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΑΘΛΙΟ ΠΑΡΑΣΣΙΤΙΣΜΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ !
ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΥΤΗΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΞΙΩΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ».


ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΑΠΕΙΝΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΛΑΜΗ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

 

 

Τέλος διαβάστε πάλι την παλαιότερη ανάρτησή μου με τίτλο "Φτού σας και φτού μας" και κάντε τους παραλληλισμούς σας με το παραπάνω κείμενο.

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις