ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Επιμένω! Απαιτώ απόδοση ευθυνών.
1078 αναγνώστες
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010
11:38

Επιμένω σε αυτά που έγραφα εχθές. Θέλω να δω κεφάλια να πέφτουν. Απαιτώ να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

Δεν είναι θέμα αιμοβόρων ενστύκτων (βλέπε την πλέμπα στη Ρώμη και στο Βυζάντιο), αλλά είναι θέμα εφαρμογής νόμων, απόδοσης ευθυνών και δικαιοσύνης και επιτέλους σωστής λειτουργίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των λοιπών θεσμών.

Αδιαφορώ για το χρώμα των πολιτικών πεποιθήσεων αυτών των κεφαλιών. Αδιαφορώ αν θα πρέπει να δικαστεί ο Καραμανλής, ο Αλογοσκούφης, ή ο Σιμίτης. Θέλω να λάμψει η δικαιοσύνη. Θέλω να εξαφανιστούν τα μιάσματα από την πολιτική ζωή του τόπου (ας έρθουν καινούργια τα οποία όμως θα γνωρίζουν ότι υπάρχει Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Θεσμοί). Θέλω να διορθωθεί η στραβη΄νοοτροπία πολιτών και πολιτικών.

Δεν υπάρχουν πλέον πολιτικές αποχρώσεις. Υπάρχει η πατρίδα και υπάρχουν οι έλληνες και πρέπει να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μέσα στην πατρίδα μας.

Το έγραφα σε παλαιότερη ανάρτησή μου ότι η πατρίδα μας οδεύει προς τη μεριά του τρίτου κόσμου (βλ. ) και τώρα δυστυχώς πάω να βγώ αληθινός.

Η συγκυρία είναι απίστευτη. Και όταν λέω απίστευτη, εννοώ προς όφελός μας προκειμένου να διορθώσουμε ΟΛΑ τα κακώς κείμενα που ξεσκεπάζονται το ένα μετά το άλλο μπροστά μας κάτω από τη σαρωτική δύναμη της τρέχουσας κρίσης.

Είναι καιρός να αποτινάξουμε από πάνω μας τη μιζέρια και τη μικροπρέπεια που μας έχουν ποτίσει (και έχουμε αβασάνιστα πιεί και μεθύσει με αυτές) οι κυβερνήσεις μας από τη Χούντα και μετά και να ξαναγίνουμε ο περήφανος λαός (έστω και φτωχός) που είμασταν όταν πολεμάγαμε αδελφωμένοι ενάντια στο γερμανό φασίστα.

Το χρωστάμε στις περήφανες γενιές των προγόνων μας και στα παιδιά μας.

Σχόλια

20/01 18:50  Frixos
"Το χρωστάμε στις περήφανες γενιές των προγόνων μας και στα παιδιά μας."

Αγαπητέ Α.Π,

Είναι ιστορικά επιβεβαιωμένες περήφανες πράξεις των προγόνων μας, όπως είναι επίσης ιστορικά επιβεβαιωμένες και πράξεις ντροπής, αθλιότητος και προδοσίας.
Αναζητώντας λεπτομέρειες στις ιστορικές καταγραφές προκύπτει ότι μάλλον θα πρέπει να είμαστε, με δεδομένες, τις σημερινές μας συμπεριφορές,( Μπλόκα αγροτών σήμερα, απεργίες λιμενεργατών χθές, Κολάτους, Πιπεριάδες κλπ παλαιότερα), απόγονοι όχι των ένδοξων προγόνων μας αλλά των "επιρρεπών εις αταξίαν ή απείθειαν δια τον λουφέν ή τα γεμελίκια.." όπως γράφει ο Γ. Βλαχογιάννης στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη.

Η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια και τα "παιδιά???" της κλείνουν τους δρόμους απαιτούντες επιδοτήσεις για... αγορά 4Χ4.

Από τέτοιο λαό τι κυβερνήτες να περιμένει κανείς?

Υ.Γ Θυμάστε την ιστορία του νεαρού εξ αλβανίας, σημαιοφόρου? Σπουδάζει με υποτροφία, έμαθα, στο Χάρβαρντ, όπου προετοιμάζουν τους επόμενους πρωθυπουργούς. Αν είναι αλήθεια και επανελθών αποκτήσει τα δικαιώματα που ετοιμάζονται να παραχωρήσουν στους μετανάστες Β΄γενιάς, ίσως να τον δούμε αρχηγό κόμματος και γιατί όχι πρωθυπουργό,(με τόσους συμπατριώτες του στην διάθεσή του!), για να σωθούμε.Τουλάχιστον αυτοί εργάζονται και παράγουν.

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις