ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Κάτι πονηρό συμβαίνει. Γρηγορείτε!
1345 αναγνώστες
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010
11:03

Προσοχή! Προσοχή!

Οι καιροί είναι πονηροί.

 1. Ο παγκόσμιος πόλεμος για οικονομική κυριαρχία βρίσκεται στο ζενίθ του (δείτε 1 και 2).
 2. Οι κ.κ. εταίροι μας, μας κατακεραυνώνουν, δηλώνουν ότι φοβούνται και εν συνεχεία μας υπερπροσφέρουν ρευστό χρήμα χωρίς να φοβούνται χρεοκοπίες και τα λοιπά. Απλά μας βαράνε λίγο (έως πολύ) στο επιτόκιο. Πλήρωνε (αν)αξιόπιστη (αγ)Ελλάδα μου.
 3. Το Πρόγραμμα Σταθερότητας εφόσον η σύνταξή του προσαρμοσθεί  τελικά στις «κοινοτικές συστάσεις» θα δρομολογήσει τη μεγαλύτερη «εσωτερική υποτίμηση» των τελευταίων δεκαετιών στην εγχώρια οικονομία, με βασικούς στόχους τη μείωση του κόστους εργασίας και των ονομαστικών τιμών προϊόντων και υπηρεσιών (φράση δανεισμένη από άρθρο του Capital με ημερομηνία 07/01/10).   Προφανής στόχος δεν είναι άλλη από τη μεσαία τάξη, την ισοπέδοση όλων προς τα κάτω και τη μετατροπή της πατρίδας μας σε μία χώρα του τρίτου κόσμου (δείτε σχετική ανάρτησή μου).
 4. Το κεφάλαιο καταφέρνει σημαντικά πλήγματα ενάντια στην εργατική τάξη:
  • Αθρόα εισαγωγή (λαθρο)μεταναστών προκειμένου να υπάρξουν φθηνά εργατικά χέρια και περιορισμός των απαιτήσεων από το εγχώριο εργατικό κίνημα.
  • Αυτή τη φορά το κεφάλαιο έχει μαζί του και τις "αριστερές" δυνάμεις (αναρωτιέμαι αν το ξέρουν ή έχουν πέσει θύμα πλάνης). Παλαιότερα ο ίδιος ο Μάρξ πολεμούσε τη μεταφορά εργατικού δυναμικού από τη μία χώρα στην άλλη προκειμένου να μην πληγούν τα δικαιώματα και οι μισθοί των εργατών. Σήμερα, η αριστερά πιπιλάει την καραμέλα του ρατσισμού και την προστασία των μεταναστών (μέχρι ένα σημείο το αποδέχομαι), ενώ αυτή θα έπρεπε να ζητάει πρώτη την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης προκειμένου να εξυπηρετήσει ορθά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εργατική τάξη και το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εργατικό κίνημα σύμφωνα μάλιστα με την ιδεολογία της και τους παλαιότερους αγώνες του "Πατριάρχη" της (ή μήπως δεν είναι Πατριάρχης της ο Μάρξ;).
  • Η κυβέρνηση ΣΠΕΥΔΕΙ να ρυθμίσει το θέμα των λαθρομεταναστών (διαβάστε κάποιους προβληματισμούς επί του θέματος). Μήπως ακολουθεί οδηγίες; Μήπως τα περί απόλειας της εθνικής κυριαρχίας του πρωθυπουργού έχουν πλέον γίνει πράξη και δεν είναι απλά σχήμα λόγου;
  • Μήπως προς την ίδια κατεύθυνση με τα παραπάνω εντάσσεται και η δράση των αποδομητών της ιστορίας μας (βλ. Θάλεια Δραγώνα και όλη τη φιλολογία γύρω από το πρόσωπο και τη δράση της - και τα όσα καταγγέλει ο Μίκης Θεοδωράκης (βλ. σχετικά 1, 2, 3, 4);
 5. Στα θέματα της Κύπρου η ατμόσφαιρα είναι βαριά και ομιχλώδης.
 6. Η αναβίωση της εγχώριας τρομοκρατίας κάτω από ένα θολό ιδεολογικό προσωπείο μου δημιουργεί υποψίες.
 7. Το νέο πονηρό κεφάλαιο είναι αυτό που άνοιξε με τον εμπρησμό της εβραϊκής Συναγωγής στα Χανιά στις αρχές του Γενάρη (δές σχετικό δημοσίευμα), εμπρησμός ο οποίος αποδεικνύεται προβοκάτσια ενδεχομένως κατευθυνόμενη από 2 συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, ένας εκ των οποίων είναι και εταίρος μας στην Ε.Ε. (δείτε σημερινό δημοσίευμα στο ΕΘΝΟΣ).

Τι άλλο χρειάζεστε για να πεισθείτε ότι κάτι πονηρό συμβαίνει;

Να δούμε η πονηρή ετούτη εγκυμοσύνη τι τόκο θα φέρει.

Γρηγορείτε.

Σχόλια

26/01 13:59  zeuspower
εγω νομιζω οτι το turning point ηταν ο αγωγος...
26/01 14:00  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Ο αγωγός και το ΒΕΤΟ.
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις