ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Στ' άρματα, στ' άρματα
1575 αναγνώστες
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010
10:44

Νομίζω αγαπητοί φίλοι ότι οι μάσκες έχουν πλέον πέσει.

Η στάση της Γερμανίας (και της φιλενάδας Ολλανδίας στην οποία δε δίνουμε μεγάλη προσοχή είναι η αλήθεια) είναι απόλυτα ξεκάθαρη...

Εξαθλιώνουμε την Ελλάδα (και φυσικά όποιον άλλο βρούμε ευκαιρία) με τα μέτρα που απαιτούμε να ληφθούν και μετά αφού θα έχουμε καταφέρει καίριο πλήγμα στην ελληνική κοινωνία και την εργατική τάξη (διαβάστε (1) και (2)), μπουκάρουμε με το κεφάλαιο που διαθέτουμε (και εμείς ως κράτος, αλλά και οι επιχειρήσεις μας) και αγοράζουμε τα πάντα. ΟΤΕ, τράπεζες, Super Market, ΔΕΚΟ κι ό,τι άλλο βρεθεί στο δρόμο μας.

Το Ράιχ με αυτόν τον τρόπο κερδίζει ένα μέρος του πολέμου και εδραιώνεται για τα καλά στα Βαλκάνια.

Το διαγραφόμενο ζοφερό μέλλον για την πατρίδα μας (αν δεν κουνήσουμε τα χέρια μας) το έχω περιγράψει στην "τριλογία" μου που αφορούσε στην επίσκεψή μου στη Δομινικανή Δημoκρατία (Μέρος πρώτο, Μέρος Δεύτερο και Grand φινάλε).

Μήπως τελικά πρέπει, εν είδει Εθνικής Αντίστασης, η απειλή του ΓΑΠ για προσφυγή στο ΔΝΤ να μετουσιωθεί σε πράξη;

Ρωτάω εγώ ο αγράμματος και αφελής: Πόσο μεγαλύτερο θα είναι το κακό που θα πάθουμε από την προσφυγή μας στο ΔΝΤ σε σχέση με το αν αφήσουμε τους Γερμανούς (και τους λοιπούς βρυκόλακες) να συνεχίσουν να παίζουν το αισχρό παιχνίδι τους σε βάρος μας;

Μήπως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και αυτοί τις συνέπειες των πράξεών τους;

Σχόλια

23/02 15:21  IOLAS
Για να υπάρξει αντίσταση πρέπει να υπάρχουν και πατριώτες. Τους βλέπεις πουθενά???????
24/02 03:47  than_71
Εγώ πάντως βλέπω 218 αναγώστες * 0,05 = 10 + 1 ένας εγώ = 11
αρκετοί είμαστε. Άντε να αρχίσουμε να βρισκόμαστε σκ με πιτσιρίκια
24/02 09:18  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
@than_71
Καλή η ιδέα σου. Πέραν αυτών, έχω και κάποιες άλλες, τις οποίες θα τις αναρτήσω σε όχι πολύ καιρό.
24/02 10:36  PARADOSIAKOS
Ε.Ε.
Κάπου μας ξεφεύγει η ουσία!
Η ουσία είναι ότι όλοι οι λαοί/κράτη της ΕΕ είναι πλέον συμπολίτες μιας μεγάλης αγοράς, έστω έχει κάθε πολίτης της ΕΕ το δικαίωμα του ¨επιχειρείν¨ απανταχού της επικράτειας της ζώνης του € σε όλα τα κράτη της ΕΕ.
Έστω, λοιπόν, ένας επενδυτής ενδιαφέρεται για επενδύσεις σε όποια αγορά όποιου κράτους μέλους, τι τον αποτρέπει να το πράξει σήμερα? Βλέπε π.χ. ΟΤΕ / DT κλπ.
Έχω την εντύπωση ότι η Ελλάδα σήμερα, ευχαρίστως θα έδινε, όλες τις προβληματικές ΔΕΚΟ, αντί μικρού τιμήματος ή δωρεάν σε όποιος τις ήθελε.
Η πιθανότητα, μη δανεισμού της Ελλάδας να υποχρεώσει αυτή σε ξεπούλημα με μειούμενες τιμές κρατικών εταιρειών και ΔΕΚΟ, είναι ένα σενάριο.
Σενάρια στις αγορές ποτέ δεν ελλείψανε. Το αντίθετο, έτσι συντηρούνται άλλωστε και οι βασικοί κανόνες της προσφοράς και ζήτησης, πώλησης και αγοράς.
28/02 00:49  TRITON
Αγαπητέ φίλε,δυστυχώς η Γερμανία έχει αναλάβει εργολαβικά να μας στείλει στο ΔΝΤ.Εξασφαλίζει έτσι ένα υποτιμημένο ευρώ και αυξάνει τις εξαγωγές της!
Απο την άλλη δίνει την δυνατότητα στις ΗΠΑ να εφαρμόσουν την πολιτική τους στην Ελλάδα χωρίς να φέρνουν την ΕΕ υποχρεωμένη να πάρει πολιτική θέση!
Μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας χάθηκε, βάσει της δήλωσης του έλληνα πρωθυπουργού.Σε ποιά χέρια βρίσκεται τώρα,θα το μάθουμε στις 09.03.10.
Καλή δύναμη σε όλους μας και καλή τύχη στα παιδιά μας...
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις