ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΗΓΕΣΙΑ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ.
1222 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011
15:13

Έτυχε λοιπόν να διαβάσω ένα άρθρο στο Πρώτο Θέμα με τίτλο "Δεδομένη η παραπομπή του Άκη".

Στο τέλος λοιπόν ο κος Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο ότι αφ'ενός πρέπει να κληθούν ΟΛΑ τα μέλη του ΚΥΣΕΑ (συμφωνώ απόλυτα) και αφ' ετέρου ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν προαποφασίσει την παραπομπή του προκειμένου να εκτονωθεί η «λαϊκή αγανάκτηση».

 

Να εκτονωθεί η λαϊκή αγανάκτηση με τη "θυσία" του Άκη;

 

Άκη δεν το καταλάβατε καλά, όπως επίσης νομίζω ότι δεν το έχει καταλάβει και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος: Οι κοροϊδίες δεν περνάνε πλέον στον ελληνικό λαό.

 

Οι απαιτήσεις μας είναι:

 • ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ και ΣΤΟΧΟΙ
  • Πρόκειται για κάτι που απουσιάζει από την πατρίδα μας εδώ και πολύ καιρό.
 • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • Γιατί αυτό που επικρατεί δεν είναι Δημοκρατία, αλλά ένας κοινοβουλευτικός φασισμός.
  • Πρέπει επιτέλους να υπάρξει θεσμοθέτηση αμυντικών μηχανισμών της δημοκρατίας, προκειμένου αυτή να αυτοπροστατεύεται από ανίκανους και επικίνδυνους πολιτικούς - όπως κακή ώρα τα τελευταία 40 χρόνια - τους οποίους θα εξοβελίζει από την πολιτική ζωή και την εξουσία και θα τους κλείνει ερμητικά και οριστικά την πόρτα.
  • Πρέπει επιτέλους το πολίτευμα και οι πολιτικοί να αντιμετωπίσουν το λαό ως όλον και με βάση αυτό το δεδομένο να πορεύονται. Δεν είναι δυνατόν το κάθε κόμμα να είναι (ή να δηλώνει) εκφραστής και υπερασπιστής των συμφερόντων μίας ομάδας του λαού (π.χ. εργάτες, μεσαία τάξη, κεφάλαιο). Η Ελλάδα είναι μία. Οι έλληνες είναι ένας λαός. Όλες οι κοινωνικές τάξεις έχουν το ρόλο τους και τη χρησιμότητά τους μέσα στην κοινωνία και την οικονομική ζωή της πατρίδας μας και πρέπει να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα ΟΛΩΝ, με τους αναγκαίους πάντα συμβιβασμούς ένθεν κακείθεν εν πνεύματι ομονοίας.
  • Δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξει το πολίτευμα. Πρέπει όμως να διορθωθεί οπωσδήποτε.
 • ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΙΣΟΝΟΜΙΑ 
  • Γιατί όταν οι βουλευτές έχουν το δικαίωμα με βάση το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που οι ίδιοι στήσανε, να υποκαθιστούν την δικαστική εξουσία και να δικάζουν - αν το θέλουν και αφού πρώτα έχουν κάνει τις υπόγειες διαβουλεύσεις τους - τα μέλη από το σινάφι τους, αυτό δεν είναι δικαιοσύνη.
  • Γιατί η δικαιοσύνη πρέπει επιτέλους να αποδίδεται άμεσα και όχι στις ελληνικές καλένδες.
  • Γιατί η πολυνομία δε βοηθάει.
 • ΠΑΙΔΕΙΑ για τα παιδιά μας.
  • Να γίνονται καλλιεργημένες προσωπικότητες και όχι άβουλοι ψηφοφόροι, έρμαια στις διαθέσεις των πονηρών πολιτικών οι οποίοι αφ' ενός μεν πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο και εκπορνεύονται για να κρατηθούν στην εξουσία και αφ' ετέρου δε εκπορνεύουν και εκμαυλίζουν το λαό, όταν ανταλλάσσουν μία ψήφο για ένα οποιοδήποτε ρουσφέτι μικρό ή μεγάλο.
  • ΠΑΙΔΕΙΑ κύριοι, για να καταλαβαίνουν τα παιδιά μας τη διαστροφή των ρήσεων του κου Παγκάλου και του κάθε μελλοντικού Πάγκαλου για τους Αγανακτισμένους πολίτες και να του δείχνουν το δρόμο για το σπιτάκι του όταν έρχεται η ώρα των εκλογών.
  • ΠΑΙΔΕΙΑ κύριοι, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι καλλιεργημένοι πολίτες θα έχουν και ανταξίους τους καλλιεργημένους πολιτικούς.

 Να λοιπόν κύριοι τα βασικά αιτήματα του ελληνικού λαού.

 

Ο δε μοναδικός τρόπος για να πραγματοποιηθούν αυτά τα δίκαια αιτήματά του, είναι η σύγκλιση Εθνοσυνέλευσης για την άμεση ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

 

Σχόλια

03/06 16:56  Frixos
Το άθλημα της Δημοκρατίας είναι η τέλεια των τελείων ατέλεστος τελειότης.
Προυποθέτει κοινωνιοκεντρική παιδεία- αντίληψη-συμπεριφορά, στοιχεία τα οποία αφαιρέθηκαν από τον Έλληνα επί σκοπώ.
Ένας τρόπος ΜΟΝΟ υπάρχει, η αύξηση της μέσης κατά κεφαλήν καλλιέργειας, (τουτέστιν παιδεία),στοιχείο που ορθότατα επισημαίνει το άρθρο σας.


03/06 17:56  Karaolis
03/06 22:50  bartok
Αγαπητέ φίλε σε σχέση με τα όσα (σωστά) σας λέτε σας παραπέμπω σε ανάρτηση του γειτονικού blog "εν χορδαίς και οργάνοις" για το ίδιο θέμα.
http://maecenas.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=31789&blid=404
Επίσης και η τωρινή ανάρτηση είναι σχετική.
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις