ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
941 αναγνώστες
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
01:30

Η μανδάμ Λαγκάρντ φωνάζει: Εφαρμογή Εφαρμογή Εφαρμογή.

Ο μουσιού Μπαρόζο λέει: Πρέπει να μειώσετε κατά 15% τους μισθούς.

Το γερμανικό Focus απειλεί ότι η 6η Μαΐου κρίνει την τύχη του Ευρώ.

Τι άλλο έχουμε να ακούσουμε μέχρι τις εκλογές φίλοι μου από μέσα και από έξω.

 


Πιάνομαι από το άρθρο του Focus και σχολιάζω...

  • Διακρίνω εφαρμογή της τακτικής της ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ. Αποδέκτες είναι Γερμανοί και Έλληνες πολίτες (για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση).
  • "Οι ελληνικές εκλογές έχουν υπαρξιακή σημασία για τη χώρα". Πράγματι. Αν πούμε ΝΑΙ σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ εξαθλιωνόμαστε και συναινούμε στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του έθνους μας.
  • "Τα δύο κόμματα έχουν δεσμευτεί στις Βρυξέλλες να συνεχίσουν την πολιτική της λιτότητας". Τι άλλο θέλουμε να ακούσουμε για να καταλάβουμε ότι ψηφίζοντας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστεί το σε βάρος μας πείραμα, ότι θα συνεχιστεί η εφαρμογή αδιέξοδων "λύσεων" και ότι συναινούμε στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του έθνους μας;
  • Και σε τελική ανάλυση πείτε μου τι είναι το Ευρώ; Πανάκεια; Η θεραπεία για κάθε νόσο και κάθε μαλακεία; Αν είναι να επιβιώσω σαν έθνος, ας πάει στον αγύριστο το Ευρώ και ας επαναφέρουμε τα Υπέρπυρα και τους Φοίνικες.
     

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΚΑΙ Ο ΠΡΟ-ΠΡΟΠΑΠΠΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΚΑΙΣΑΡΑ ή ΣΟΥΛΤΑΝΟ.

Μοναδική μου έγνοια είναι να περισώσω την αξιοπρέπειά μου και να εξασφαλίσω ένα καλό μέλλον για την πατρίδα μου και μέσω αυτής για τα παιδιά μου.

Την αξιοπρέπειά μου αυτήν θα περισώσω ψηφίζοντας ΟΧΙ στο μνημόνιο στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 6ης Μαΐου.
Με την ψήφο μου αυτή φιλοδοξώ να στείλω στο σπίτι τους τους ντενεκέδες επαγγελματίες ψεύτες που σήμερα μου παρουσιάζονται για άλλη μία φορά ως σωτήρες και μου ζητάνε ισχυρή λαϊκή εντολή. Γιατί; για να συνεχίσουν το μοναδικό πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλά. Να είναι κηφήνες! Να είναι βδέλλες κολλημένες στη σάρκα της πατρίδας μου που θα ρουφάνε εις τους αιώνας των αιώνων το αίμα το δικό μου, του λαού μου και των παιδιών μου! Να είναι δούλοι ξένων αφεντάδων!


ΟΧΙ ΡΕ!

Σχόλια

20/04 10:00  Arcturos_1975
Σταράτα και θαρραλέα λόγια! Μπράβο!
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις