ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΟΣ
663 αναγνώστες
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012
14:56

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ενάντια στο μνημόνιο.
Πρόκειται ξεκάθαρα περί δημοψηφίσματος.

Ψηφίζουμε ΝΑΙ στο μνημόνιο και περιμένουμε μοιρολατρικά ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ αποτέλεσμα (βλέπε αναρτήσεις 
Που πάει το πράγμα   και ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΝΤ) το οποίο, δεν είναι άλλο από την ολοκληρωτική χρεοκοπία κράτους και πολιτών, τη δήμευση της περιουσίας μας (ιδιωτικής τε και κρατικής) και την πλήρη εξαθλίωση της πατρίδας μας και του λαού μας; ή ψηφίζουμε ΟΧΙ στο μνημόνιο και πέφτουμε μαχόμενοι όπως ταιριάζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ; Εγώ αδέλφια μου επιλέγω το δεύτερο. Τουλάχιστον στο μέλλον θα έχουμε να λέμε ότι δεν κάτσαμε με σταυρωμένα χέρια, αλλά κοιτάξαμε ατρόμητα το θάνατο στα μάτια. Το ίδιο δεν έκαναν οι παππούδες μας το 1940; Το έχουμε ξεχάσει;

Σε αυτές τις εκλογές σπάμε τη φούσκα του ΦΟΒΟΥ. Αντικρίζουμε πρόσωπο με πρόσωπο τους φόβους μας και συμφιλιωνόμαστε μαζί τους. Παίρνουμε την απόφαση να περπατήσουμε στα αναμμένα κάρβουνα σαν τους αναστενάρηδες και κάνουμε το πρώτο βήμα. Τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως μας τα έχουν παρουσιάσει οι κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαδήμος και οι συν αυτούς, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν την έγκρισή μας στις πολιτικές τους της ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ δια της μεθόδου της (ψευδούς) ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ και του ωμού ψυχολογικού εκβιασμού. Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι από αυτούς που με επιμονή μας υποδεικνύουν. Σε ένα πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο μία λύση.

Σε αυτές τις εκλογές επιχειρούμε να γυρίσουμε τη σελίδα της καταστροφικής Μεταπολίτευσης και των εκφραστών της ΠΑΣΟΚ ΝΔ και των παραφυάδων της όσο κομψές κι αν προσπαθούν να εμφανιστούν στα μάτια μας.


Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Και αν το θέλετε σημειολογικά, τελείωσε με την φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου.


Σε αυτές τις εκλογές...

  • Επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους ΟΛΟΥΣ τους δεινόσαυρους δολοφόνους της πατρίδας μας και του λαού μας και να φέρουμε νέους ανθρώπους στα πράγματα.
  • Επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους δεινόσαυρους αυτούς που αργά, σταθερά και υποχθόνια εκμαυλίσανε την κοινωνία μας.
  • Επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους δεινόσαυρους αυτούς που διαλύσανε τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας, αυτούς που καταστρέψανε την παιδεία, αυτούς που διαλύσανε το κοινωνικό κράτος που παραχώρησαν αμαχητί εθνική κυριαρχία, αυτούς που συνεργαστήκανε με Goldman Sachs και Σόρος.
  • Επιχειρούμε να στείλουμε στα σπίτια τους αυτούς που βαπτίζουν το άσπρο μαύρο και μας φωνάζουν "Σώσαμε την πατρίδα" τη στιγμή που με την εγκληματική τους αδράνεια και ανικανότητα (;) διαχείρισης των περιστάσεων την έχουν μετατρέψει σε ένα απέραντο κολαστήριο, σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, σε έναν θάλαμο αερίων.

Θα μου πείτε: "Οι νέοι άνθρωποι που μας λες δεν έχουν ούτε εμπειρία, ούτε πρόγραμμα διακυβέρνησης".

Θα σας πω: "Είδα και αυτούς που είχαν εμπειρία και προγράμματα που μας οδήγησαν. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα ευαγγελίζονται ότι με τα προγράμματα "σωτηρίας" που έχουν επεξεργαστεί και προτείνουν προς εφαρμογή θα μας οδηγήσουν στη γη της επαγγελίας. Όμως ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ την επομένη στιγμή που θα έχουν πάρει από εμάς αυτό που θέλουν θα κάνουν αυτό που έκαναν πάντα: Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Θα εξακολουθήσουν να ζούν ως κηφήνες σε βάρος μας. Θα εξακολουθήσουν να πίνουν σα βδέλλες το αίμα του λαού και της πατρίδας μας. Θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούν, όπως πάντα, συμφέροντα ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟΥ.

Επιθυμώ λοιπόν με όλο μου το είναι, να κυβερνηθώ από ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία διακυβέρνησης μήπως και σωθώ.

Ας είναι και το Κατερινάκι που τόσο χλευάσαμε όλοι μας. Αυτή όμως ίσως αποδειχθεί περισσότερο άξια (λέμε τώρα) και ΣΙΓΟΥΡΑ πιο τίμια και πατριώτισσα από άλλα καλά και άξια κορίτσια της βουλής όπως η Μιλένα Αποστολάκη, η Εύα Καϊλή, η Άρια Αγάτσα, η Άτζελα Γκερέκου, η Έλενα Παναρίτη, η Έλενα Ράπτη, η Όλγα η Κεφαλογιάννη, η Άννα Νταλάρα, και πάει λέγοντας.

Επιθυμώ επιτέλους να καταλάβουν την εξουσία έλληνες, χωρίς πολιτικό παρελθόν, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ως σκοπό της πολιτικής, την εξυπηρέτηση της πατρίδας και του λαού ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ και όχι κάποιες κάστες - ομάδες - Συμμορίες ανθρώπων, τους αριθμούς, τους δανειστές και το απρόσωπο κεφάλαιο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ". Πόσο πιό άχρηστοι μπορούν να αποδειχθούν από τους δε facto ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ πολιτικούς τους οποίους λουζόμαστε τις τελευταίες δεκαετίες σε τελική ανάλυση;

Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχουμε όλοι μας. Η αποχή, το άκυρο και το λευκό δεν αποτελούν πολιτικές επιλογές. Αποχή, λευκό και άκυρο είναι πράξεις αδιαφορίας. Κάθε άτομο που απέχει από την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του, κάθε λευκή ή άκυρη ψήφος, δίνει δύναμη στις δυνάμεις του Μνημονίου. Κάθε έγκυρη αντιμνημονιακή - αντιμεταπολιτευτική ψήφος μεγαλώνει τον παρονομαστή του κλάσματος (σύνολο των ψήφων) και ως εκ τούτου μειώνει τα ποσοστά των μνημονιακών δυνάμεων.

Σε αυτές τις εκλογές με στόχο το γκρέμισμα της Μεταπολίτευσης, προσπαθούμε να ψηφίσουμε κόμματα που έχουν δυναμική εισόδου στη βουλή (συγκέντρωση ποσοστού άνω του 3% επί των εγκύρων), προκειμένου να αποδυναμώσουμε τις δυνάμεις του Μνημονίου (θεωρούμε ότι δυστυχώς η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα), οι οποίες για κάθε 10 ψήφους σε κόμματα που δεν μπαίνουν στη βουλή καρπώνονται περίπου 4 με βάση το εκλογικό σύστημα που ισχύει. Επιπρόσθετα θα πρότεινα να επιλέξουμε κάποιο κόμμα που να έχει δυναμική για επίτευξη διψήφιου ποσοστού (Ανεξάρτητοι Έλληνες - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, με τα όποια ελαττώματα κι αν βρίσκουμε σε αυτά - προέχει η ωρίμανση άλλων συνθηκών). Γιατί; Επειδή όντως μία πολυκομματική βουλή θα οδηγήσει άμεσα σε νέες εκλογές τη χώρα και οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος θα θέσουν το εκβιαστικό δίλημμα "Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ή ακυβερνησία" με ενδεχόμενο αποτέλεσμα την αναγκαστική, κατά κάποιο τρόπο, συσπείρωση του εκλογικού σώματος γύρω από αυτά τα 2 κόμματα, ελλείψει ισχυρού αντιμνημονιακού πόλου. Διψήφιο ποσοστό σε αντιμνημονιακές δυνάμεις σημαίνει ότι δημιουργούνται σημαντικές δυναμικές, κάτι που θα "πονέσει" υπερβολικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα τα φέρει ακόμα πιό κοντά στην πολυπόθητη ΔΙΑΛΥΣΗ τους και τη σταδιακή ανάδυση νέων ΙΣΩΣ πιό υγειών πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες ΙΣΩΣ να μπορέσουν επιτέλους να συνενοηθούν και να συνεργαστούν προς όφελος της πατρίδας μας.

 

Σε αυτές τις εκλογές προσπαθούμε να κάνουμε τους άνω των 60 - 65 ετών "παραδοσιακούς" ψηφοφόρους των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να βγάλουν τις παρωπίδες και να ανοίξουν τα μάτια τους. Προσπαθούμε να τους δείξουμε αφ' ενός τον βασανιστικό θάνατο που θα υποστούν οι ίδιοι με διαλυμένο το κοινωνικό κράτος και αφ' ετέρου το άθλιο μέλλον που επιφυλάσσει το μνημόνιο στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Κάτω η Χούντα.

Κάτω ο Φόβος.

Ζήτω η ελευθερία.

 

Ζήτω η Ελλάδα.

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις