ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ
586 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Μαΐου 2012
12:48

Η στιγμή προσφέρεται για εκδήλωση ομοψυχίας και όχι απλά μίας χλιαρής ανοχής. Τους περισσότερους από τους χλιαρούς τους εξέμεσε ο λαός μας στις προχθεσινές εκλογές. H εξέμεση αυτή των χλιαρών είναι μία από τις κύριες διδαχές των εκλογών της 6ης Μαΐου την οποία πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Bουλή των ελλήνων.

Η στιγμή προσφέρεται για δράση και όχι για παρασκήνια.

Η στιγμή όσο κρίσιμη κι αν είναι, είναι κι άλλο τόσο ελπιδοφόρα.

Οι κ.κ. του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πρέπει να αποτραβηχτούν (γιατί αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών) και να αφήσουν την πρωτοβουλία στον Τσίπρα χωρίς όμως να του πριονίσουν την καρέκλα. Οι κύριοι αυτοί επιτέλους πρέπει να κοιτάξουν την ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι την ΠΑΡΤΙΔΑ. Τη μάχη και τον πόλεμο τα έχουν χάσει. Νομοτελειακά πλέον πορεύονται προς την εξαφάνισή τους από το πολιτικό προσκήνιο της πατρίδας μας. Ας το πάρουν απόφαση. Η φορά των πραγμάτων δε δύναται να αντιστραφεί. Ας κοιτάξουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το συμφέρον του ελληνικού λαού. Για πρώτη και για τελευταία φορά.

Αλλά και οι δυνάμεις της αριστεράς στις οποίες έπεσε ο κλήρος, πρέπει να φανούν αντάξιες των περιστάσεων. Πρέπει να καταλάβουν κι αυτές ότι η πολιτική ασκείται για το σύνολο του λαού και όχι για μέρος αυτού. Πρέπει να μάθουν και αυτοί να διαλέγονται τόσο με τους ομοίους τους (κάτι που αποδεδειγμένα δεν το μπορούν - μέχρι σήμερα) όσο και με την άλλη μεριά.

ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ και ΝΙΚΗΣΤΕ.

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις