ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
818 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012
16:50

Ναι Αντώνη μου θα συντριβείς και δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να αναστρέψεις αυτή την πορεία σου προς τον πολιτικό σου θάνατο. Οι πολίτες θα ψηφίσουν ακόμα πιό υπεύθυνα στις επόμενες εκλογές. Αυτό είναι δεδομένο.

Θα σε γκρεμίσουν στα Τάρταρα γιατί βλέπουν να χαράζει το τέλος του φαύλου δικομματισμού που τόσο καταστροφικές υπηρεσίες έχει προσφέρει στην πατρίδα μας.

 

Θα σε γκρεμίσουν στα Τάρταρα γιατί θα επιλέξουν μία πορεία σε αχαρτογράφητα νερά, παρά μία βέβαιη ρότα προς την οικονομική και βιολογική εξόντωση. Αξίζει τον κόπο αυτό το ρίσκο. Εμπεριέχει ψήγματα ελπίδας, σε αντίθεση με την επιλογή που εσύ μας προσφέρεις.

Θα σε γκρεμίσουν στα Τάρταρα, γιατί δεν εμπιστεύονται τα καλά παιδιά (βλέπε βαρόνους) που απαρτίζουν την αχόρταγη ΑΓΕΛΗ σου. Ένδεικτικά αναφέρω: Αβραμόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μιχελάκης, Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννη, Κακλαμάνης, Πιπιλή, Παυλόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Γιακουμάτος, Πολύδωρας, Παναγιωτόπουλος (σταματάω γιατί θα ξεράσω αν συνεχίσω) και προσεχώς ανανέωση με Μπακογιάννη, Μάνο, Καρατζαφέρη.

"Εμπρός Πίσω" που θα έλεγε και ο Περίανδρος Πόποτας από το Κολοκοτρωνίτσι.

 


 

Όλοι στον κεντροδεξιό συνασπισμό για την Ελλάδα της Ευρώπης (με τίτλους ιδιοκτησίας).

Ότι και να κατεβάσει το μυαλό σου και των συμβούλων σου, σε έχουμε πλέον βαρεθεί τόσο πολύ που δεν επιστρέφουμε με τίποτα. Ούτε καν με τις απειλές και τις λοιπές φασιστικές τακτικές που χρησιμοποιείς.

Και αν θέλεις σου δίνω και μία ερμηνεία γιατί ο λαός σου γυρνάει την πλάτη: Ενώ μέχρι πριν μερικά χρόνια και δεδομένης της παντοδυναμίας που είχε το κόμμα σας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), ΟΛΟΙ μας (κακώς) κάναμε τα στραβά μάτια στην υποκρισία των πολιτικών, στις λαμογιές (ψεύτικες συντάξεις, μίζες, αδιάφανοι διορισμοί υπεραρίθμων τεμπέληδων Δ.Υ., διαπλοκή με τους μεγαλοεργολάβους των ΜΜΕ κλπ κλπ), λόγω οικονομικής άνεσης και έλλειψης πολιτικής παιδείας δε δίναμε σημασία. Δεν τα φάγαμε μαζί, αλλά το λάθος μας ήταν ότι σας βλέπαμε να περιδρομιάζετε (δεν ήταν απλό φαγοπότι) και δε σας πήραμε με τις πέτρες, παρά περιοριστήκαμε να κουνάμε το κεφάλι μας για τα αίσχη σας. Σήμερα λοιπόν που η κρίση μας έχει φέρει στο απροχώρητο και βλέπουμε ότι η φάρα σας της μεταπολίτευσης όχι μόνο δεν αλλάζει και δεν προσαρμόζεται στα κελεύσματα των καιρών, αλλά αντιθέτως για να εξασφαλίσει την πολιτική της επιβίωση, εκτραχύνεται και γίνεται έτι και έτι καταστροφικότερη για την πατρίδα και το λαό, πάψαμε να σας ανεχόμαστε. Προτιμάμε να ανεβάσουμε στην εξουσία άλλους ντενεκέδες και άλλους φελλούς και όχι τα μούτρα σας (έτσι κι αλλιώς ντενεκέδες και φελλοί είσαστε κι εσείς - τίποτα περισσότερο). Εσας σας συχαθήκαμε. Σας βλέπουμε πιά σαν τον Πέτρο του γνωστού παραμυθιού "ο Πέτρος και Λύκος". Όσο και να φωνάζετε πλέον, ό,τι και να λέτε, όσο και να κλαίτε εμείς κωφεύουμε. Κόψτε το λαιμό σας.

Ετοιμάσου το 19% να γίνει 12% και να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου και τη γυναικούλα σου.

 

 

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις