ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟ, Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
855 αναγνώστες
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012
10:36

 

Πρός κο Βλάχο ενταύθα...

 

κύριε Βλάχο, σας είδα μέσα στο προεδρικό μέγαρο να παριστάνετε το φακίρη και δεν ήξερα αν έπρεπε να το ευχαριστηθώ, ή να νευριάσω μαζί σας.

Τελικά νευρίασα.

Νευρίασα, γιατί

  1. με τη στάση σας παρέχετε μία καλή διαφήμιση (κι ας είναι και γκρίζα) στη Χρυσή Αυγή που τόσο δε γουστάρετε. Κι εγώ είμαι αντίθετος, αλλά δε θα έφτανα ως εκεί που φτάσατε εσείς.
  2. με την καθιστική σας διαμαρτυρία δεν πετυχαίνετε τίποτε άλλο, από το να γελοιοποιήσετε το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Γιατί μέσα σε αυτό το χώρο, όποιος κι αν είναι ο πρόεδρος, όσο ντενεκές ξεγάνωτος κι αν είναι, όλοι όσοι μπαίνουν μέσα πρέπει να δείχνουν έναν σεβασμό και να είναι ευπρεπείς. Εσείς κύριε Βλάχο μου δε σεβαστήκατε την Προεδρία της Δημοκρατίας (τον Παπούλια σαν άνθρωπο τον γράφω στα παλιοπάπουτσά μου) και τα όσα συμβολίζει. Κακώς μάλιστα δε συλληφθήκατε από τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς για προσβολή του θεσμού. Ίσως φοβήθηκαν ότι θα αρχίσετε εσείς και οι συνάδελφοί σας να γράφετε τις γνωστές μπούρδες σας, ότι καταλύθηκε η Δημοκρατία κλπ κλπ, γιατί δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρούμε την ασυδοσία ως δημοκρατική έκφραση και την αγένεια ως δημοκρατικό ήθος. Δεν είναι καθόλου έτσι κύριε Βλάχο μου. Καθόλου.
  3. με τη στάση σας δίνετε "το καλό παράδειγμα" στους νέους συναδέλφους σας.
  4. τελικά παγιώνεται όλο και περισσότερο μέσα μου η διαπίστωση (βοηθούμενος τόσο από το συγκεκριμένο περιστατικό, όσο και από τα όσα βλέπω στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ΚΑΙ της μετεκλογικής περιόδου) ότι η νοοτροπία των δημοσιογράφων, μάλλον είναι πιό φασίζουσα από αυτήν της Χρυσής Αυγής.

Στην κάθαρση που όλοι μας ζητούμε, μήπως πρέπει να περιλάβουμε επιτέλους και τα ΜΜΕ και τους "υπηρέτες" τους;


Παραθέτω στους φίλους αναγνώστες μία παλαιότερη ανάρτησή μου ώστε να σχηματίσουν μία καλή εικόνα της "σοβαρότητας" του συγκεκριμένου κυρίου...

 

Σε μία αναδρομή στο αρχείο μου, έπεσε στην αντίληψή μου μία παλαιά ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έγινε στις 14/12/2006 από τον κο Αντώναρο.

Ο διάλογος που ακολουθεί και που είναι 100% αληθινός, θυμίζει διάλογο μεταξύ έφηβου μαθητή που κάθεται στο τελευταίο θρανίο της τάξης (εν προκειμένω ο δημοσιογράφος) με τον αδιάφορο καθηγητή του, με διάθεση τρελλού χαβαλέ. Απολαύστε...

Χαίρετε.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής αναχώρησε σήμερα, επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπείας, για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχετε καμία ερώτηση;

ΒΛΑΧΟΣ: Έχετε καμία απάντηση να μας δώσετε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Περιμένω τις ερωτήσεις σας, εάν έχετε.

ΒΛΑΧΟΣ: Έχετε κανένα θέμα; Γιατί βλέπω ότι έχετε ένα βιβλιαράκι μπροστά σας. Δεν μας λέτε τις απαντήσεις και μετά να βάλουμε τις ερωτήσεις εμείς;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Καμία άλλη ερώτηση;

ΒΛΑΧΟΣ: Γιατί θέμα, πείτε μας.

Σημείωση: Δεν υπεβλήθη καμία ερώτηση από τους πολιτικούς συντάκτες και τους ανταποκριτές ξένου Τύπου.

Σας ευχαριστώ.


Τα σχόλια είναι δικά σας.

Σχόλια

14/05 10:55  cell
http://www.dailymotion.com/video/xqnpo7_yyyyy-yyyy-yyy-yyyyy_fun

Λαγός τη φτέρη κούναγε...;)
Καλημέρα.

14/05 11:11  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Καλημέρα φίλε μου.
14/05 23:18  cell
Ανήσυχε,
απαντάω εδώ για λόγους θεματικής συνάφειας ;)
Το ανωτέρω βιντεάκι (πρωινό μέηλ) χαλαρώνει μεν, προβληματίζει δε...
Για λόγους αισθητικής θα πρότεινα το αυθεντικό για τις τρυφερές ηλικίες
(να σου ζήσει ο γιος!)
με τοv αείμνηστο Βέγγο:
http://www.youtube.com/watch?v=VhDVFH8cK1w


Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις