ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ο Άκης, η γερμανική Rheinmetall, οι άγγλοι, οι αυστριακοί και οι λοιπές συμφέρουσες δουλειές
563 αναγνώστες
Τρίτη, 29 Μαΐου 2012
14:54
 •  Οι Γερμανοί μειώνουν τις προμήθειες γι΄ αυτό να κάνουμε δουλειές με την Αγγλία
 • Η Rheinmetall όπως και όλες οι μεγάλες γερμανικές βιομηχανίες εφαρμόζουν πλέον τον «νόμο περί διαφθοράς» με συνέπεια να μειώνονται συνεχώς οι προμήθειες. Αν καθυστερήσουμε κι άλλο δεν γνωρίζω που θα πάμε…
 • Οι Άγγλοι μπορούν και δίνουν ακόμη μεγάλα ποσοστά»...

 • Με πλησίασε η STEYR αρμάτων αναφέρει... για συμφωνία. Έτσι πρέπει να αποφασίσουμε τώρα: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ CV 90 αγγλικό ή ASCOD Αυστριακό

 • Όλοι και οι 3 χρησιμοποιούν ηλεκτρικά του γερμανού φίλου μου που είδες για τα τραμ. Η συμμετοχή του είναι 9 δισ. Είναι έτοιμος να συμφωνήσει μαζί μου (δεν ξέρω ποσοστό) αρκεί να πάρει μήνυμα ότι δεν κλείνει η υπόθεση αλλά θα καθυστερήσει και μάλλον θα επαναληφθεί ο διαγωνισμός...Από όλα αυτά είναι καταφανέστατο το γεγονός ότι οι έλληνες διατηρούμε την αποκειστικότητα στη διαφθορά.

Καταλαβαίνετε... Γύρω γύρω ηθικότητα, οι ξένοι πολίτες και οι ξένοι πολιτικοί είναι άγγελοι, οι ξένοι επιχειρηματίες άγιοι, ενώ στην πατρίδα μας επικρατεί η ΑΠΟΛΥΤΗ διαφθορά.

 • Λοιπόν φανταστείτε πόσα δις έχουμε επιβαρυνθεί από συστάσεως του κράτους μας από τους διάφορους Άκηδες (δε νομίζω να μην υπήρχαν ποτέ άλλοτε τέτοια φρούτα) και τα συνεταιράκια τους από τας Ευρώπας και την Αμερική.
  • Φυσικά δεν εννοώ τα ξηροκάρπια που έπαιρναν οι κατά καιρούς Άκηδες για μίζες, αλλά για τις υπερτιμολογήσεις των προμηθειών οι οποίες πήγαιναν στις τσέπες των ξένων (εταιρειών και εργαζομένων). Ενδεικτικά αναφέρω ότι η ζημιά μόνο από τη Siemens έχει υπολογιστεί σε € 2 δις (τα οποία Σαμαράς και Βενιζέλος τους τα χαρίσανε επί της ουσίας) !!! Βάλτε με το νού σας τι άλλο έχουμε χρυσοπληρώσει και πόσα παραπάνω φράγκα από τη δίκαιη τιμή των διαφόρων προμηθειών και των διαφόρων έργων έχουν φύγει από τα ταμεία του κράτους, τουτέστιν την τσέπη του κάθε πολίτη.
   Το τίμημα της κατ' επίφασην ανεξαρτησίας μας θα μου πείτε...
 • Προσθέστε σε αυτά τα δισεκατομμυριάκια τα χρωστούμενα των γερμανικών αποζημιώσεων και δανείων (μήπως είναι κάποιος αστικός μύθος; Δε νομίζω) και τα δισεκατομμυριάκια που χάθηκαν εξαιτίας του ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ εμφυλίου πολέμου και μετέπειτα εξαιτίας της μετανάστευσης του καλύτερου εργατικού δυναμικού της πατρίδας μας για την ανασύσταση της γερμανικής οικονομίας η οποία δεν πλήρωσε, ως όφειλε, κανένα χρέος της.
 • Προσθέστε τα δισεκατομμυριάκια με τα οποία εποφελήθηκαν εις βάρος ημών (και γενικότερα των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου) οι οικονομίες των ισχυρών μελών της Ευρωζώνης από το σκληρό νόμισμα του Ευρώ (μην μου πείτε ότι δεν εποφελήθηκαν).
 • Προσθέστε τα δισεκατομμυριάκια με τα οποία εποφελήθηκαν εις βάρος ημών (και όχι μόνο) η οικονομία της γερμανίας (κατά κύριο λόγο), αλλά και οι οικονομίες των ισχυρών μελών της Ευρωζώνης (ξέρετε ποιοί - οι παλαιοί σύμμαχοί τους στον Β' ΠΠ) από την κρίση των τελευταίων ετών στην πατρίδα μας.

Το άθροισμα πιστεύω ότι θα μας καταπλήξει.

 

Η δεινή θέση στην οποία βρισκόμαστε οφείλεται στην ανικανότητά μας, τη διαφθορά μας, τα κουσούρια μας, τον κακό μας τον καιρό, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. Αυτό πρέπει επιτέλους να το συνειδητοποιήσουμε και να μην το ξεχνάμε.

 

 

 

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις