ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Η ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
2193 αναγνώστες
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012
10:52

Τα πάντα καταρρέουν γύρω μας. Τίποτα δε μένει όρθιο. Τίποτα δε μένει ίδιο.

Ζήτω η κρίση.

Ναι ζήτω, γιατί μας έδωσε μία μοναδική ευκαιρία να μπορέσουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας (άσχετα αν δεν το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής - μάλλον γιατί δεν το θέλουμε).

Μετά τις "ζητωκραυγές", ας περάσουμε και στην τραγική καθημερινότητα και στην βήμα βήμα αιτιολόγηση του τίτλου της αναρτήσεως...


ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Το σύστημα υγείας καταρρέει, ή μάλλον διαλύεται με τις ευλογίες της Τρόικας. Ας μη λησμονούμε ότι το PSI ήταν η χαριστική βολή για τα ασφαλιστικά ταμεία, αφού ως γνωστόν το μεγαλύτερο μέρος των αποθεματικών τους είχε μετατραπεί σε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Η απώλεια των ταμείων σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα έχει προσδιοριστεί σε € 12 δις!!!

 • Ο από την ίδρυσή του χρεοκοπημένος ΕΟΠΥΥ δε μπορεί να παρέχει φάρμακα στους ασφαλισμένους του, ενώ έχει οδηγήσει στο κλείσιμο πάνω από 1000 φαρμακεία...
  • Όποιος δε μπορεί να πληρώνει με δικά του έξοδα τα φάρμακά του είναι καταδικασμένος (ανάλογα φυσικά με τη βαρύτητα της ασθένειάς του).
  • Ακόμα και η χρήση των (αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας) γενοσήμων στο βωμό της εξοικονόμισης πόρων εμπεριέχει κινδύνους για τον κόσμο. 
 • Ο χρεοκοπημένος ΕΟΠΥΥ θα οδηγήσει ένα πλήθος ιδιωτικών μονάδων υγείας να κλείσει περιορίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη δυναμικότητα του συστήματος υγείας.
 • Στα πλαίσια της εξοικονόμισης πόρων πλήθος δημοσίων νοσοκομείων θα κλείσουν και όσα από αυτά θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν θα παρέχουν όλο και χειρότερες υπηρεσίες σε όσους ασθενείς θα μπορούν να δεχτούν. Όσοι  έχουν εμπειρία από νοσοκομεία, θα γνωρίζουν ότι δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες οι ασθενείς προμηθεύονται τα φάρμακά τους από φαρμακεία, λόγω ελλείψεως φαρμάκων στα φαρμακεία των νοσοκομείων.

 


ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Ο μεγάλος χαμένος της κρίσης είναι τα ατομικά εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, τα οποία "μπαίνουν στο πλύσιμο", ενώ από την άλλη, κανένα από τα πάγια έξοδα δεν μειώνεται.

Όλα αυξάνονται με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι μας να έχουμε φτάσει και ίσως να έχουμε υπερβεί τα όρια της φοροδοτικής μας ικανότητας, γεγονός για το οποίο το κράτος και η πολιτική ηγεσία πασιφανέστατα αδιαφορούν , αφού ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το αγνοούν.

Ανεργία;

23% (στους νέους 50%) και η τραγική πορεία δεν έχει σταματημό.

Εργασιακά δικαιώματα;

 Κατώτατος Μισθός € 570 (προς το παρόν), και δεν κάνουμε λόγο για...

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Στον ήδη υψηλό φόρο εισοδήματος, ο οποίος προβλέπεται αυξημένος με την πλήρη κατάργηση κάθε φοροαπαλλαγής, ο κάθε έλληνας φορολογούμενος καλείται να πληρώσει ένα πλήθος ευρηματικών ή μη φόρων, ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα για νέους ακόμα πιό ευρηματικούς επερχόμενους φόρους.

 • Εισφορά Αλληλεγγύης 1% έως 3%
 • Χαράτσι (δε θα εκπλαγώ αν το 2013 υπάρξει αύξησ των αντικειμενικών αξιών - προβλέπονται άλλωστε από το μνημόνιο).
 • ΦΜΑΠ - ΕΤΑΚ παλαιότερων οικονομικών ετών που η ανικανότητα των κυβερνήσεων καθυστέρησε την είσπραξήτους κατά 3 έτη!!!
 • Φόρος Επιτηδεύματος € 500
 • Εισοδηματικό κριτήριο ο βαθμός του πτυχίου (ΠΡΟΣΕΧΩΣ)
 • Φόρος ειδικής Κατανάλωσης στο πετρέλαιο (Από Οκτώβριο).
 • Φόρος ιδιοκατοίκησης (ΠΡΟΣΕΧΩΣ).
 • Φόρος και στα αγροτεμάχια (ΠΡΟΣΕΧΩΣ)
 • Φόρος ακινησίας αυτοκινήτων (ΠΡΟΣΕΧΩΣ).
 • Αύξηση εισιτηρίου αστικών συγκοινωνιών σε € 1,75 (ΠΡΟΣΕΧΩΣ).
 • Κατασχέσεις κατοικιών για χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες (ΑΠΟ 01/01/2013).

Τα όσα παρατέθηκαν παραπάνω τα ζούμε όλοι. Προσθέστε λοιπόν σε όλα αυτά και τα Πάγια έξοδα ενός μέσου πολίτη: Ενοίκιο (ή στεγαστικό δάνειο), ΔΕΗ (προβλέπεται περαιτέρω αύξηση του τιμολογίου), Νερό, Πετρέλαιο ή Φυσικό Αέριο, έξοδα Αυτοκινήτου (βενζίνη - ασφάλεια - σέρβις - φθορές), τροφές, μετακινήσεις κλπ 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 • Το πρώτο αναμενόμενο αποτέλεσμα των παραπάνω δε θα είναι άλλο από τη σταδιακή, αλλά όχι με αργούς ρυθμούς, βιολογική εξόντωση της ομάδας των ηλικιωμένων συμπατριωτών μας. Δεν είναι καθόλου τυχαία τα δημοσιεύματα ότι όπου πάει το ΔΝΤ  ο μέσος όρος ζωής πέφτει κατά 2-3 χρόνια (σε κάποια δημοσιεύματα - μελέτες γίνεται λόγος για 6 με 7 χρόνια) !!! Από την εξόντωση αυτή δεν εξαιρούνται και άλλοι "αδύναμοι" συνάνθρωποί μας ανεξαιρέτως ηλικιακής ομάδας. Μιλάμε για έναν σύγχρονο "Καιάδα" στο όνομα της εξοικονόμισης πόρων για την κάλυψη των δανειακών αναγκών της χώρας μας.

 • Πόσοι συνταξιούχοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν όχι στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, αλλά στην κάλυψη των βιωτικών τους αναγκών;! Την ανικανότητα πληρωμής φόρων από μεγάλο μέρος του λαού τη θεωρούσα δεδομένη από τότε που υπογράφηκε το PSI. Μιλάω για την κάλυψη των βασικών βιωτικών αναγκών. Μιλάμε για φαγητό. Με τι λεφτά θα μπορέσουν πληρώσουν το πετρέλαιο του επερχόμενου χειμώνα; Σκεφτείτε επιπλέον ότι δεν είναι πλέον λίγες οι φορές που πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους στηρίζονται και τα άνεργα παιδιά τους που ενδεχομένως έχουν κι αυτά οικογένειες; Όταν θα αρχίσουν και οι κατασχέσεις των σπιτιών τους (ΠΡΟΣΕΧΩΣ), που θα φιλοξενηθούν αυτοί οι άνθρωποι;

 • Ποιός νέος είναι ΙΚΑΝΟΣ να ανοίξει σπιτικό; Είτε λόγω του μισθού πείνας που παίρνει, είτε επειδή είναι άνεργος, είτε επειδή η αβεβαιότητα για το αύριο τον καταπλακώνει, ο νέος ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Η νεολαία πέρα από τη μαλθακότητα στην οποία έχει περιπέσει, έχει αποκλεισθεί και από το ανθρώπινο δικαίωμα να να ονειρευτεί, να αγαπήσει και να δεσμευτεί.

 • Η μετανάστευση κάτω από αυτές τις συνθήκες προβάλλει ως μοναδική λύση και μάλλον τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα των νέων προς άλλες ΠΑΤΡΙΔΕΣ. Σε διαφορετική περίπτωση να περιμένετε κοινωνικές εκρήξεις γιατί αυτή η συγκεκριμένη καταπίεση μόνο οργή δημιουργεί, η δε οργή μπορεί να έχει άγρια ξεσπάσματα.

 • Οι γάμοι και οι γεννήσεις μοιραία θα περιοριστούν έτι περισσότερο και η πατρίδα μας θα καταντήσει με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς χώρα γερόντων και μάλιστα θνησκόντων γερόντων εξαιτίας του χρεοκοπημένου και ανεπαρκούς συστήματος υγείας που περιγράφηκε παραπάνω.

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέτω επιγραμματικά την εκ του πονηρού (κατ' εμέ) επιτρεπόμενη δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού μας από τα στίφη των λαθρομεταναστών την πλήρη αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού για την προστασία του έλληνα πολίτη και γιατί όχι την άνιση μεταχείριση των ελλήνων σε σχέση με τους αλλοδαπούς, υπό την έννοια ότι δικαιώματα έχουν ΚΑΙ οι πληοψηφίες και όχι μόνο οι μειοψηφίες.

Τέλος δεν πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστη την πνευματική - πολιτιστική γενοκτονία του έθνους μας, η οποία συντελείται

 • Μέσα από τη διαρκή υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η οποία θα ενταθεί στη συνέχεια στο βωμό της εξοικονόμισης πόρων. 
 • Με την προώθηση μέσα από τα σχολικά συγγράμματα αντεθνικών απόψεων (βλ. συνωστισμός των ελλήνων στην προκυμαία της Σμύρνης).
 • Μέσω του αποκλεισμού οτιδήποτε ελληνικού - παραδοσιακού - ορθοδόξου από τα ΜΜΕ,
 • Την προβολή αντεθνικών ιστορικών ντοκιμαντέρ (1821 του ΣΚΑΙ).
 • Την προβολή πλήθους τουρκικών σήριαλ από το σύνολο των μεγάλων καναλιών, με αποκορύφωμα αυτή η οποία αναφέρεται στο μεγαλύτερο σφαγέα του ελληνισμού.
 • Την αδιαφορία του κράτους για τα όσα συντελούνται στη Θράκη.
 • κλπ κλπ

 


 

Δε γνωρίζω αν υπάρχουν συνομοσίες εναντίον μας. Ενδεχομένως και να υπάρχουν.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο στα μάτια μου φίλοι μου είναι ότι συντελείται μία βιολογική γενοκτονία του ελληνικού έθνους χωρίς να υπάρχει εμφανής πόλεμος και όπλα οποιουδήποτε είδους.


Διαθέτει έστω ΕΝΑΣ από τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε το στοιχειώδη πατριωτισμό ώστε να καταγγείλλει όσα περιγράφονται παραπάνω;

Διαθέτει έστω ένας  πολιτικός στοιχειώδη φιλοπατρία ώστε να βγεί και να φωνάξει "ΩΣ ΕΔΩ πέρα από τους αριθμούς υπάρχουν και οι άνθρωποι. Υπάρχει και η πατρίδα. Υπάρχουν οι πρόγονοί μας και τα παιδιά μας";

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις