ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Άλλο ένα ζήτω στην κρίση
2695 αναγνώστες
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012
12:50

Ζήτω η κρίση.

Γιατί ο θυελλώδης άνεμός της ξεσκεπάζει τα πάντα.Ελεεινός ο αιφνιδιαστικός τρόπος με τον οποίο ήρθε στη βουλή το θέμα των υπαλλήλων της, ελεεινή και η αντίδραση των υπαλλήλων της.

Ελεεινό το γεγονός ότι ολόκληρος ο νόμος κατέβηκε προς ψήφιση ως ένα άρθρο, μήπως και καταψηφιστεί κάποιο κομμάτι του.

Ελεεινός ο τρόπος με τον οποίο το κράτος επεμβαίνει στα εργασιακά, παρακάμπτοντας τους κανόνες της αγοράς και φυσικά την ευρωπαϊκή νομοθεσία (με τη συναίνεση φυσικά της Ευρώπης). Που ακούστηκε να νομοθετείται ο κατώτατος μισθός!!!

Ελεεινοί ο κος Ψαριανός και ο κύριος Οικονόμου οι οποίοι λειτούργησαν ως εφεδρεία της κυβέρνησης, φυσικά καθ' υπόδειξη του ελεεινού κόμματός τους και του ελεεινού αρχηγού τους που καλύτερα να ονομαζόταν Δημοκρατικός Αριστερός Θίασος και να έπαιζε επιθεώρηση στο Περοκέ και το Ακροπόλ.

Ελεεινό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που διαγράφουν όποιον βουλευτή τους ψηφίζει κατα συνείδηση (πράττοντας το αυτονόητο).

Ελεεινός και ο ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε στον αέρα τις φωτογραφίες των αστυνομικών που φορούσαν πολιτικά.

 

Ελεεινοί, Φαρισαίοι και Υποκριτές και οι ΑΝ.ΕΛ που μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ πήραν το μέρος των υπαλλήλων της βουλής για να δημιουργήσουν τάχα μου εντυπώσεις.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι  Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Στυλιανός Παττακός και το συνάφι τους διέπονταν από δημοκρατικότερες αντιλήψεις από το σημερινό πολιτικό προσωπικό της πατρίδας μας.


 

Υ.Γ.

 

  • Εννοείται ότι ΚΚΕ και Χ.Α.  κατατάσσονται από τον γράφοντα στην ίδια συνομοταξία των ελεεινών, με τα παραπάνω κατονομασμένα κόμματα.
Σχόλια

08/11 15:04  first
Μπρρρρρρ...Ελεος!
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις