ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Άριστόβουλος Σπηλιωτόπουλος.
855 αναγνώστες
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013
11:41

Τα στοιχεία έχουν ληφθεί από το βιογραφικό του κυρίου Σπηλιωτόπουλου που έχει αναρτηθεί στο http://www.parliament.gr/ , το προσωπικό του site http://www.e-aris.gr/ , αλλά και άρθρο του περιοδικού ΚΛΙΚ τον Αύγουστο του 2000.

Έτος γέννησης: 1966
Επάγγελμα: Πολιτικός Επιστήμων και Επικοινωνιολόγος.
Σπουδές: Απεφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε ηλικία 23 ετών το 1989.

 

Το 1992 και σε ηλικία 26 ετών (πηγή περιοδικό ΚΛΙΚ http://www.klik.gr/160/spiliotopoulos/index2.htm) ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου CITY του Λονδίνου με διπλό πτυχίο MASTERS στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και με τίτλο μεταπτυχιακής εργασίας «Πολιτική Επικοινωνία και Διαφήμιση των ελληνικών πολιτικών κομμάτων».

 


Περγαμηνές:Βουλή - Υπουργεία - Επιτροπές
- Εξελέγη (ορίστηκε) Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 9ης Απριλίου 2000 (σε ηλικία 34 ετών - Αν δεν κάνω λάθος στο Επικρατείας είθισται να τοποθετούνται σημαντικές προσωπικότητες).
- Ορίστηκε Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης την 18η Σεπτεμβρίου 2007.
- Μετείχε στις Διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές: Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παιδείας και Μορφωτικών Υποθέσεων (ουδέν σχόλιον).
- Εισηγητής σε θέματα Επικοινωνίας στο Συνέδριο της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο (ουδέν σχόλιον).
- Υπουργός Παιδείας (Θεέ μου).

Κόμμα
- Στέλεχος της ΜΑΚΙ (από το 1981), της ΟΝΝΕΔ, και της Νέας Δημοκρατίας.
- Εκπρόσωπος του Φοιτητικού Συλλόγου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

- Η θητεία του στη ΔΗΑΝΑ του κυρίου Στεφανόπουλου (υπήρξε και αποστάτης ο κούκλος) δεν απασχολεί κανένα (για εμένα μάλλον στα θετικά του πρέπει να συμπεριληφθεί).
- Aπό το '93 ώς το '96, ο Σπηλιωτόπουλος είναι υφιστάμενος του Kαραμανλή στον πολιτικό σχεδιασμό (πηγή περιοδικό ΚΛΙΚ
http://www.klik.gr/160/spiliotopoulos/index2.htm) .

- Διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας από τον Απρίλιο του 1997 έως τον Αύγουστο του 2000.
- Διετέλεσε Διευθυντής της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ενσημα
Μάλλον κομματικά είναι τα ένσημά του ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Από το Πανεπιστήμιο αποφοίτησε στα 23 του.
Το διπλό πτυχίο Master το παίρνει το 1992 στα 26 του!
Aπό το '93 ώς το '96 είναι υφιστάμενος του Kαραμανλή στον πολιτικό σχεδιασμό και από το '97 έως το 2000 εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας .
Από το 2000 μέχρι σήμερα είναι βουλευτής. Αλήθεια πότε, πόσο και που υπηρέτησε στρατιώτης;

Πότε δούλεψε (κι όταν λέμε δούλεψε εννοούμε πραγματική δουλειά σε ιδιώτη εργοδότη); Δείτε λοιπόν και την εργασιακή του εμπειρία:

- Δίδαξε Πολιτική Επικοινωνία, Ειδικά Θέματα Επικοινωνίας, Πολιτικές Επιστήμες και Έρευνα Αγοράς στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Marketing του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Οργανισμού (ουδέν σχόλιον).
- Συμμετείχε σε πολλά Επιστημονικά Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (ουδέν σχόλιον).
- Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υπήρξε επιτυχημένος έμπορός δερματίνων ειδών στην Πάτρα. Πότε ρε Αριστόβουλε; Κι αν ναι πότε πρόλαβες και πλούτισες;

Στα επιτεύγματα του κυρίου Σπηλιωτόπουλου περιλαμβάνεται η περίφημη φωτογράφηση στο περιοδικό γυναίκα το 2000, η ροζ σκανδαλολογία (τα περί ανδρικής τιμής μην τα παίρνετε και πολύ στα σοβαρά - κυρίως βέβαια για το λόγο ότι είναι ελάχιστοι οι πολιτικοί που έχουν τιμή) και τα χλευαστικά ροζ σχόλια από την τουρκική Χουριέτ.
Επίσης στα επιτεύγματά του φημολογείται ότι περιλαμβάνεται και η φωτογράφηση της J Lo στον Παρθενώνα για λογαριασμό ελληνικού περιοδικού.
Μεγάλα επιτεύγματα για το φτωχόπαιδο με τις λευκές ανταύγειες είναι το γραφείο του Υπουργού παιδείας εκτάσεως 200 τ.μ. στο Μαρούσι (η Διαμαντοπούλου τα έχασε και το "έκοψε στα τρία) και οι γραβάτες HERMES που χρησιμοποιούσε ως δώρο σε διάφορους όταν ήταν υπουργός τουρισμού (οι υφιστάμενοί του δε θα ξεχάσουν ποτέ τον πιό χυμαλέο υπουργό).

Τα κορυφαία ωστόσο επιτεύγματα του εν λόγω κυρίου δεν είναι άλλα από το οροφοδιαμέρισμα στο Κολωνάκι (πούλησε λέει ακίνητο στην Πάτρα) και ο εξαψήφιος τραπεζικός λογαριασμός (περί τις € 700.000).

Και εις ανώτερα.

Υ.Γ.
Ευχαριστώ τον φίλο μου V

Σχόλια

14/02 12:40  cell
Άρισται αι Βουλαί του ...κυρίου.
Και να 'ταν ο μόνος...;
«...μπέσα μη ζητάς»

http://tinyurl.com/crfrzyn
Χαιρετώ Ανήσυχε.
14/02 12:43  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Αντιχαιρετώ φίλε cell.
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις