ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Η Χ.Α. μπορεί να νικηθεί μόνο με αυτόν τον τρόπο...
1746 αναγνώστες
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013
20:28

Άλλη μία επίθεση φόβου προς τον έλληνα ψηφοφόρο άρχισε.
Έρχονται και εκλογές σε ένα εξάμηνο βλέπετε.


Για άλλη μία φορά μας σερβίρεται το σενάριο του ατυχήματος και κάποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο προς συνετισμό και συμμόρφωση, εκτοξεύοντας μειωτικά σχόλια για το λαό μας προκειμένου να ενεργοποιήσουν για άλλη μία φορά ενοχικά σύνδρομα.
Το κούνημα του δαχτύλου δεν είναι άλλο παρά ένδειξη αλλαζονείας.
Πρόκειται για τη βεβαιότητα αυτού που το σείει ότι ο λόγος του αποτελεί θέσφατο και ο ίδιος είναι κάτοχος της πλήρους και μοναδικής αληθείας. Οποία ματαιοδοξία.

Προσωπικά και σε αντίθεση με πολλούς άλλους, δεν κακίζω όσους στηρίζουν την ΧΑ.

Σίγουρα ΣΦΑΛΛΟΥΝ γιατί στηρίζουν μία ομάδα που ιδεολογία της είναι το μίσος και δεν το καταλαβαίνουν, όπως δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό θα γυρίσει σε βάρος όλων και φυσικά σε βάρος τους.
Σφάλλουν, αλλά το "σφάλλειν ανθρώπινο εστί" και καλό είναι κανείς να μην κατακρίνει έτσι αβίαστα τον άλλο (για τον απλό λόγο ότι δε μπορεί να μπεί στη θέση του και φυσικά γιατί κανείς δεν είναι αναμάρτητος), αλλά να ψάχνει σε βάθος για τα αίτια του προβλήματος.

Οι μίδροι λοιπόν, οι προσβολές και τα μειωτικά σχόλια, δε θα έπρεπε να απευθύνονται ενάντια στον κοσμάκη (επαναλαμβάνω έρχονται και δημοτικές εκλογές).
Οι μίδροι θα έπρεπε να απευθύνονται στον κο Σαμαρά, τον κο Βενιζέλο και τους υπόλοιπους μεγαλόσχημους πολιτικάντηδες του "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" (Θεός φυλάξοι).

Γιατί;

Γιατί απλούστατα αν κάποιος ευθύνεται κατ' αποκλειστικότητα για την άνοδο της ΧΑ δεν είναι άλλος από αυτούς τους πολιτικούς φελλούς που μας έβαλαν στην κρίση.
Αυτους που έστησαν ένα κράτος ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟ προς τον πολίτη.
Αυτούς που έκαναν τους νόμους και το σύνταγμα πατσαβούρια, διαμορφώνοντάς τα αμφότερα με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.
Αυτούς που έστησαν μαφίες και παρακράτη και έχουν το υπέρτατο θράσος να βαπτίζουν τους εαυτούς τους "Δυνάμεις του συνταγματικού τόξου"!
Αυτούς που κοίταζαν τα δικά τους παιδιά κι έστελναν τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου στο γεροδιάβολο. Λες και όταν κυβερνάει κάποιος μία χώρα, κυβερνάει μόνο αυτούς που τον ψήφισαν και όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά εχθροί.

Ακούω να βγάζουν τις κακόηχες κορώνες τους όλοι.
Ηθικολογούν οι ανήθικοι.
Οι υπαίτιοι για χιλιάδες αυτοκτονίες συνανθρώπων μας, για την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ζωών, για την υποθήκευση των μελλοντικών γενεών των ελλήνων, ξελαρυγγιάζονται για μία δολοφονία. Οποία υποκρισία.

Τώρα κύριοι ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.
Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε.
Εσείς είσαστε το φίδι και η ΧΑ το φιδάκι που πετάχθηκε από το αυγό που βγήκε από τα δικά σας σπλάχνα και φοβόσαστε ότι θα σας πάρει τη θέση κατά τον ίδιο τρόπο που ο Κρόνος εκτόπισε τον Ουρανό και ο Δίας τον Κρόνο.
Τώρα όσο κι αν φωνάζετε, φωνάζετε ενάντια στο δικό σας παιδί και οι υποκριτικές φωνές σας, ακούγονται σαν πορδές στα αυτιά του κόσμου.
Ακριβώς γιατί ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.

Όσο για τη χαϊδεμένη μας "αριστερά", τα ίδια και χειρότερα κύριοι.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την ΧΑ.
Μία προδοτική μαφία είναι, η οποία εκτελεί συμβόλαια, με την ακούσια συμμετοχή των (χρήσιμων ηλιθίων) ιδεαλιστικών αμνοεριφίων που πιστεύουν σε αυτήν, τη στηρίζουν και την ψηφίζουν, έχοντας μέσα τους μίσος ταξικό και όχι φυλετικό. Το μίσος όμως είναι μίσος κύριοι.

Αν λοιπόν ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (και φίλος των Μασόνων) κος Δένδιας θέλει να φτιάξει τους νόμους, όπως ευαγγελίζεται, ας αρχίσει, ως όφειλε τόσο καιρό, από την πραγματική προστασία του πολίτη και της δημοκρατίας από τη ΜΑΣΤΙΓΑ του ελλεεινού πολιτικού προσωπικού, που κατατρώει τα θεμέλια του κράτους, του έθνους και του πολιτεύματος εδώ και πολλές δεκαετίες. Αν τα καταφέρει, η ΧΑ θα σβήσει αυτόματα. Διαφορετικά, ό,τι κι αν κάνει είναι γροθιά στο μαχαίρι.

Ο φασισμός δε θα σβήσει με φασιστικές και αντιδημοκρατικές μεθόδους. Κάθε τέτοια μεθόδευση μόνο προς όφελος της ΧΑ θα είναι.

Ο φασισμός θα σβήσει μόνο με (ειλικρινή) επίθεση φιλίας προς τον πολίτη.

Σχόλια

19/09 21:22  favlos
Χαιρετώ!
Ακριβώς αυτά πιστεύω κι εγώ
19/09 22:03  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Αντιχαιρετώ.
Αυτό που συχαίνομαι αυτή τη στιγμή είνασι αυτό που γίνεται μέσω των ΜΜΕ εν χορώ σε αγαστή συνεργασία με το "συνταγματικό τόξο":
Ο μπαγλαμάς είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, αρά και ο αστυνόμος είναι μπαγλαμάς.

Δεν το καταλαβαίνουν ότι σπρώχνουν τον κόσμοστην αγκαλιά της ΧΑ;
19/09 22:17  PREMIUM
Ας χάσει απόψε 1-4 και ο ΠΑΟΚ και θα σας πω τί θα γίνει στη Σαλονίκη !
20/09 08:34  cornelsen
Ε όχι και να εξισώνουμε την Αριστερά με την ΠΑΣΟΚΝΔκρατία που εξέθρεψαν με τις πολιτικές τους τον ρατσισμό και τον φασισμό.
Και μην νομίζεις πως ο "πολίτης" (αυτός που κάθεται στην ησυχία του και επιλέγει διαχειριστές τού συστήματος κάθε 3-4 χρόνια) δεν έχει την δική του μεγάλη ευθύνη για όσα συμβαίνουν.
20/09 11:10  thesmartgoldfish
συμφωνώ με τον cornelsen. Αυτές οι καταραμένες γενιές που μας οδήγησαν στο γκρεμό εδώ και 30 χρόνια, τώρα κλείνουν το μάτι στη Χρυσή Αυγή. Θέλουν λέει να τιμωρήσουν το ΄΄σύστημα΄΄.. Καμιά προσπάθεια να κοιταχτούν στο καθρέπτη... Οι ίδιοι άνθρωποι δεν ήταν που,ως νεότεροι, παίζαν ξύλο κατα τη δεκαετία του 80 υποστηρίζοντας είτε το Πασοκ είτε τη ΝΔ ??? (λες και ήταν ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ)...
20/09 17:45  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Συγγνώμη παιδιά, αλλά επιτρέψτε μου να έχω αντίθετη άποψη.

Επιπλέον δεν εξίσωσα την αριστερά με ΠΑΣΟΚΝΔ. Την εξίσωσα με την ΧΑ.
21/09 09:12  zyzzx
Ισως τα άκρα να ειναι αντιδημοκρατικά .
Τότε λογικά θα πρέπει να υπάρχει ένας μεσαιος χώρος ο οποίος να μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη και τους πόθους της λαϊκής καρδιάς.
Στην εποχή της κρίσης ποιο κομμα άραγε μπορεί να αντιπροσωπεύει τον λαό;
Με το να αντιπροσωπεύει δεν σημαίνει πως ειναι και ικανό να κυβερνήσει.
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις