ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Ενάντια στο "δαίμονα της συντήρησης, της οπισθοδρόμισης, του παλαιού".
2353 αναγνώστες
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014
13:59

Εξαιρετικά ενοχλητικό έχει καταντήσει το γεγονός ότι κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά πλήθος άρθρων από τάχα μου σοβαρές "πένες", στα οποία από την αρχή μέχρι το τέλος λοιδωρείται κάθε τι το ελληνικό:


Προθάλαμος του τρίτου κόσμου η Ελλάδα (μαμελούκοι οι έλληνες) και φυσικά καμία σχέση με το αγνό υπέρτατο πρότυπο στο οποίο πρέπει να μεταμορφωθούμε κατά τον ίδιο τρόπο που η κάμπια μεταμορφώνεται σε πεταλούδα: ΤΗ ΔΥΣΗ. Τη μητέρα του πολιτισμού και του ορθού λόγου (...), την πατρίδα πάσης φυσιολογικότητας και κανονικότητας.

Έτσι:
 

 • Η Ελλάδα διατηρεί την αποκλειστικότητα στη σχιζοφρένεια, αφού ΟΛΟΙ μας πάσχουμε από κρίση ταυτότητας.
 • Σε όλες τις άλλες χώρες ζούνε αποκλειστικά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι και στην Ελλάδα ο homo abnormalis. Λες και η διαφορετικότητα απαγορεύεται κυρίες και κύριοι.
  Παρακαλώ σε όλα τα άρθρα να παρατίθεται ο ορισμός του φυσιολογικού ανθρώπου, κατά τον αρθρογράφο.

  Αφού όμως ο γέρος είπε "ανήκουμε εις τη δύση" πρέπει να γίνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δυτικοί σε όλα. Τελεία και παύλα.
  Τουρκόσπορε έλληνα ακόμα να βγάλεις τη φουστανέλλα να βάλεις τα παντελόνια και να μιλάς αγγλο-φραντσέζικα; Πότε θα το κάνεις; Πότε επιτέλους θα γίνεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ;
 • Οι επιλεγόμενοι ελληνάρες μπορούν να είναι μόνο γραφικοί και τίποτα παραπάνω.Λές και επειδή το γράφει ο Λιακόπουλος στις αρλούμπες του, όλοι οι ελληνάρες πιστεύουν ότι υπάρχουν οι Ελ, ότι μας προστατεύει η αόρατη ομάδα Έψιλον με τα υπερόπλα του Γκιόλβα και καταγόμαστε από το Σείριο και είναι αθεράπευτοι συνομοσιολόγοι.
   
 • Η Ορθοδοξία και οι ορθόδοξοι παρουσιάζονται σαν παλαιολιθικές γραφικότητες, ενδεχομένως εξ ανατολών ορμόμενες, φέρουσες πλήθος ανατολίτικων κουσουριών (αφού ως γνωστόν η Ανατολή μόνο κουσούρια μπορεί να φέρει), πρεσβέβουσες τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό και στο βάθος την ιερά εξέταση!
  Φυσικά δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος να είναι και ορθόδοξος και "δυτικοπρεπής" και "φυσιολογικός".
  Επίσης το να πιστεύεις κάπου αλλού (και δεν περιορίζομαι στην Ορθοδοξία) πέρα από τους κανόνες των αγορών, το κέρδος και τον καθαρό ορθό λόγο δεν είναι τίποτε άλλο παρά αναχρονισμός, οπισθοδρόμιση και δεισιδαιμονία (με άλλα λόγια Ανατολή. Πφφφφ). Καμία σχέση δηλαδή με το "κανονικό" και το "φυσιολογικό".
  Οποία ημιμάθεια για να μην πω τίποτα χειρότερο.
   
 • Αν μάλιστα κάποιος ορθόδοξος - ελληνάρας - μη φυσιολογικός σε δεί στο δρόμο και αντιληφθεί ότι το πετσί σου έχει πιό σκούρο χρώμα από το αγνό, σταρένιο, ελληνικό χρώμα που έχει ο ίδιος, αλλίμονό σου! Είσαι νεκρός!
  Είναι όλοι τους Χρυσαυγήτες και φυσικά όλοι οι Χρυσαυγήτες είναι αγριοι εγκληματίες που διψάνε για αίμα. Τύφλα να έχει ο Χάννιμπαλ.

   

Όμως στα πλαίσια του αισχρού ΦΑΣΙΣΜΟΥ με το μανδύα του "politically correct" (πολιτική ορθότητα) που είναι η "κανονικότητα" και το "φυσιολογικό" σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ένας άνθρωπος, ένα έθνος, ένα κράτος δεν θα πρέπει να έχουν κάποια δική τους ιδιαίτερη ταυτότητα και φυσικά σε καμία των περιπτώσεων δε θα πρέπει να γίνονται από κανέναν πολίτη, ή φορέα, αδιάκριτες ερωτήσεις του τύπου "ποιό είναι το θρήσκευμα του ανθρώπου εκείνου που φιλοδοξεί να κυβερνήσει;"

Όσο για τις επαναστάσεις, αυτές πρέπει να στρέφονται, ελεύθερα και αποκλειστικά, ενάντια στο "δαίμονα της συντήρησης, της οπισθοδρόμισης, του παλαιού". Αναρωτιέμαι όμως... ποιός είναι ο ορισμός της προόδου;

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 


Απαιτείται επειγόντως ανοικτός και ειλικρινής εθνικός διάλογος με καθολική συμμετοχή, καθώς επίσης και τροποποίηση της δημοκρατίας μας επι το δημοκρατικότερο

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις