ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Διαδικασίες "διασφάλισης" των συμφερόντων του λαού...
1174 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014
12:11

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το θέμα του Ελληνικού και ειδικότερα για το αν υπάρχουν διαδικασίες με τις οποίες προστατεύονται τα συμφέροντα του δημοσίου και κατ' επέκταση του ελληνικού λαού, αφού η τεράστια έκταση πάει να πέσει στα χέρια του μοναδικού ενδιαφερόμενου, έναντι της ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ τιμής των € 80 ανά τ.μ.


Διαδιακασίες; Δίκαιο αντίτιμο; Διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου (άρα του λαού);
Εδώ γελάνε φίλες και φίλοι και ο γέλωτας δεν έχει να κάνει με τα δημοσιευόμενα άρθρα, αλλά με την ανυπαρξία των παραπάνω.

Το θέμα έχει ως εξής:
Η κρίση (και ζήτω της) έχει ως αποτέλεσμα τη λόρδα.
Η λόρδα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα "λιπαρά" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στον εγκέφαλο, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε καθεστός κινδύνου.
Τα λιγότερα λιπαρά και η ενεργοποίηση του ενστίκτου επιβίωσης, έχουν ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της διαδικασίας της ΣΚΕΨΗΣ.

Συμπέρασμα πρώτο: Η κρίση (και πάλι ζήτω της) οδηγεί τους πολίτες στη σκέψη.

Η σκέψη με τη σειρά της, συνεπικουρούμενη και από κάποιες άλλες συγκυρίες που η κρίση γεννάει, μεταξύ άλλων οδηγεί σε διαπιστώσεις.
Οι διαπιστώσεις στην περίπτωση της Ελλάδας έχουν να κάνουν με τα σκουπίδια που είναι κρυμμένα κάτω από το χαλί επί σειρά ετών.

Συμπέρασμα δεύτερο: Η κρίση αποκαλύπτει τα προβλήματα και τις παθογένειες.

Εδώ ακριβώς πρέπει να φωνάξουμε με όλη τη δύναμή μας: ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ.

Όμως ενώ ο καλός Θεός μας ανοίγει τα μάτια της διανοίας μας, έρχονται οι "δυνάμεις του σκότους" και μας λένε ανερυθρίαστα και δίχως καμίαν αιδώ - και δυστυχώς όχι για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης: "Δεν πάτε να βλέπετε, να διαπιστώνετε, να σκέφτεστε ό,τι θέλετε εσείς. Εμείς κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε πάντα κουμάντο. Εδώ είναι τσιφλίκι μας κι εσείς είσαστε οι κολίγοι μας. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και ας σκούζετε όσο θέλετε".

Συμπέρασμα τρίτο: Το θράσος και η υποκρισία περισσεύει. Ακόμα (ή ειδικά) και από τη "μαφία". Ακόμα και μέσα στο βαθύ σκοτάδι της κρίσης.

Συμπέρασμα τέταρτο: Καμία Ευρώπη και καμία τρόικα δε θα μας σώσει. Μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Ζήτω η κρίση.

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις