ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Δημοκρατία.
870 αναγνώστες
Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014
16:48

Ναι η Χ.Α. είναι φασιστικό μόρφωμα.

Σκασίλα μου. Η δημοκρατία οφείλει να την ανέχεται και να την οδηγήσει στην εξαφάνιση με μοναδικό εργαλείο τη σωστή της λειτουργία υπέρ του πολίτη και όχι δια της βίας. Αυτή ακριβώς είναι η έννοια της δημοκρατίας, έννοια που σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντιληφθούν τα μικρά και μεγάλα κακομαθημένα παλιόπαιδα που ασχολούνται με την πολιτική στον τόπο μας.

Ναι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση.
Η δικαιοσύνη του "ευνομούμενου" κράτους που διοικείται, από την πτώση της χούντας και μετά, αποκλειστικά από κυβερνήσεις του "συνταγματικού τόξου" τι έκανε ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ χρόνια; Αυτό το περήφημο "συνταγματικό τόξο" τι κράτος έστησε τόσα χρόνια; Απλά το γεγονός (διάλογος Μπαλτάκου - Κασιδιάρη) επιβεβαιώνει αυτά που σκεφτόμαστε εδώ και χρόνια.

Τα όσα ακούγονται στο διάλογο Κασιδιάρη - Μπαλτάκου δεν με έκαναν να πέσω από τα σύννεφα.
Το έχω αναφέρει εν τη γενέσει του θέματος, όταν ο κύριος Δένδιας ξεστόμισε το περήφημο "ο κος Σαμαράς έδωσε εντολή στη δικαιοσύνη..." !!!
Κατόπιν της παραπάνω δηλώσεως την οποία απλά επιβεβαιώνει ο υποκλεμμένος διάλογος όλα όσα γράφονται και λέγονται για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα είναι γελοιότητες, υποκρισίες και πέταγμα της μπάλλας στην εξέδρα. Καθαρή περίπτωση απουσίας ειλικρίνειας και ανδρισμού. Μικροπρέπεια και υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο.

Η ουσία είναι μία. Αν η Χρυσή Αυγή είναι φασίστες, το ασκέρι του Σαμαρά είναι καραφασίστες του κερατά και καθημερινά ασελγούν ξαδιάντροπα πάνω στο κορμί της δημοκρατίας και της πατρίδας.
Το αποδεικνύουν δε με τους νόμους που κατεβαίνουν με ένα μοναδικό άρθρο, με τις επιτόπου διαγραφές των διαφωνούντων βουλευτών και πάει λέγοντας.

Τέτοια δημοκρατία να τη βράσω.
 

Αν είχε λίγη ευθυξία ο "δημοκράτης" "μεγαλοαστός" Σαμαρας θα είχε παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ.
Όσο για τον Δένδια και τον άλλον, δεν το συζητάω. Απορώ πως κάθονται ακόμα στις καρέκλες τους. Στην Ιαπωνία θα είχαν κάνει σίγουρα χαρακίρι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Τόση είναι η τσίπα που κουβαλάνε απάνω τους. Υποθέτω όμως ότι έχουν αναλάβει να ολοκληρώσουν κάποιο συγκεκριμένο έργο και δεν τους επιτρέπεται να αποχωρήσουν.

Φασισταριό.

Ζήτω η κρίση.

Υ.Γ.
Και μην ξεχάσω. Αντωνάκη μου, έχει ο καιρός γυρίσματα.
Η βουλευτική πλειοψηφία που έχεις σήμερα μου θυμίζει κάποιες άλλες εποχές και μέσα στις εποχές αυτές θυμάμαι το ονοματάκι σου...

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις