ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
370 αναγνώστες
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
15:31

Μόλις διάβασα στη Ναυτεμπορική (μία από τις ελάχιστες εφημερίδες - site που κρατάει επίπεδο) το άρθρο με τον εξής τίτλο: "Bild: Η επιστροφή του Έλληνα επαίτη".

Αγανάκτησα

  • γιατί με εμπαίζει ως έλληνα η πιό αλαζονική και καταστροφική ράτσα που πέρασε ποτέ από την επιφάνεια της γης. Αυτοί που μόνο μέσα στα τελευταία 100 χρόνια και 2 παγκοσμίους πολέμους έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Δεν μιλάω για το τι είπε ο Ιούλιος Καίσαρας για δαύτους, ούτε για την ενεργή και αδιαμφισβήτητη συμμετοχή τους στις πιό μαύρες και δόλιες στιγμές του ανθρωπίνου γένους τα τελευαία 2.000 χρόνια.

 

  • γιατί όλον τον καιρό της κρίσης με εμπαίζει και από πάνω με χαρακτηρίζει και λαμόγιο η πιό ληστρική ράτσα απατεώνων που πέρασε ποτέ από την επιφάνεια της γης. Μόνο δύο πολύ φρέσκα ονόματα θα αναφέρω ως απόδειξη: Volswagen και Deutshe Bank. Για το τι κλέψανε τα καλόπαιδα στον Β΄ΠΠ δεν κάνω λόγο.

 

  • γιατί με εμπαίζει αυτός ο αμνήμων και αγνώμων λαός που έφτασε εδώ που βρίσκεται σήμερα επειδή μετά το πέρας του πολέμου οι νικητές (μεταξύ των οποίων ήταν και η πατρίδα μου) αντί να τον εξοντώσουν (μεταφορικά - όπως του άξιζε) τον σεβάστηκαν και τον βοήθησαν (ως όφειλαν) ξεχνώντας την πραγματική του φύση η οποία βλέπουμε ότι αναδύεται και πάλι στις μέρες μας αποδεικνύοντας το αληθές της παροιμίας "πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι (η συνήθεια)".

 

  • Γιατί με εμπαίζει αυτός του οποίου η χώρα ανοικοδομήθηκε από (μεταξύ άλλων) χέρια και ιδρώτα ελλήνων αντί να ανοικοδομηθεί η Ελλάδα από χέρια γερμανών. Ας όψεται ο ψυχρός πόλεμος!

 

  • Γιατί με εμπαίζει αυτός που επειδή άλλοι φύλαγαν τα σύνορά του δεν δαπάνησε επί σειρά δεκαετιών δεκάρα τσακιστή σε αμυντικές δαπάνες και επαίρεται για οικονομικά θαύματα! Από την άλλη κανείς δεν του απαγόρευσε να έχει πολεμική βιομηχανία και να εκμεταλλεύεται προς όφελός του την ελληνοτουρκική διαμάχη την οποία τόσο αυτός όσο και όλοι οι άλλοι μεγάλοι υπέθαλπταν, υποθάλπτουν και θα υποθάλπτουν προκειμένου να μη χάσουν τους καλύτερους πελάτες τους. Και όχι μόνο η Ελλάδα υπήρξε ο καλύτερος πελάτης τους, αλλά φρόντιζαν να μας πουλάνε τα όπλα σε τιμές πολύ υψηλότερες. Πως γινόταν αυτό; Με λίγο λάδι εκεί που πρέπει. Και έχουν το θράσος να μας αποκαλούν διεφθαρμένους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε η διαφθορά είναι ένα ταγκό που το χορεύουν δύο.

 

  • γιατί με εμπαίζει αυτός που όσο δόλια καθυστέρησε το PSI, άλλο τόσο δόλια παγίδευσε όλη την Ευρώπη όταν οδήγησε το χρέος της Ελλάδας να μετατραπεί από χρέος σε ιδιώτες (τράπεζες και funds) σε χρέος προς κράτη. Με τον τρόπο αυτό αφενός προστάτευσε τις "δικές του" επιχειρήσεις, αφετέρου με απέκδυσε από κάθε ηθικό δικαίωμα να διεκδικήσω αυτό που σήμερα διεκδικεί ο Τσίπρας (κούρεμα χρέους). Γιατί; Γιατί ακριβώς χρωστάω σε αλληλέγγιους λαούς που πληρώνουν φόρους για να με βοηθήσουν και όχι σε κερδοσκόπους επιχειρηματίες που ρισκάρουν τα κεφάλαιά τους με την προσδοκία του κέρδους.

 

  • γιατί όλοι αυτοί οι έλληνες πολιτικοί που μας έβαλαν στην Ε.Ε. και μας έκαναν "συνεταίρους" με τους γερμανούς, καθώς και όλοι αυτοί που δε μας έβγαλαν όπως έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι θα έκαναν όταν θα έπαιρναν την εξουσία στα χέρια τους, έπρεπε να έχουν προβλέψει την εξέλιξη των πραγμάτων και να προτιμήσουν για την πατρίδα και τον λαό μας μία μοναχική αυτόνομη πορεία μέσα σε μία αξιοπρεπή και περήφανη φτώχεια (;) παρά το ρεζιλίκι στο οποίο έχουμε φτάσει σήμερα.

 

  • Γιατί κανένας πολιτικός δεν βγήκε με σθένος να διεκδικήσει τόσο αυτά που η Γερμανία μας χρωστάει με βάση μία δανειακή σύμβαση, όσο και αυτά που έπρεπε να μας είχε καταβάλλει ως αποζημίωση για τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταστροφές που το 3ο Ράιχ έκανε στη χώρα μας. Μάλιστα όχι μόνο κανένας δεν έχει διεκδικήσει τίποτα, αλλά ακόμα και όταν συντάχθηκε η περήφημη έκθεση για τις απαιτήσεις μας κατά της Γερμανίας, ελήφθη μέριμνα ώστε να μην ανακοινωθεί αμέσως στο λαό το ποσόν των διεκδικήσεων αυτών!!!

 

  • γιατί τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά (πριν από το ορόσημο αυτό έχω μόνο ιστορική γνώση αλλά όχι προσωπικές μνήμες και ως εκ τούτου ούτε ιδίαν άποψη) αυτό το οποίο οι πολιτικοί μας δε φρόντισαν και εξακολουθούν να μη φροντίζουν είναι τα συμφέροντα της πατρίδας και του έθνους. Αντιθέτως με επιμέλεια φροντίζουν να στήνουν ο καθένας το δικό του παρακράτος και να υποβαθμίζουν το επίπεδο των πολιτών, της δημοκρατίας και του κράτους, να μας έχουν διαιρεμένους και  να εξυπηρετούν είτε ιδιοτελή, είτε αλλότρια συμφέροντα δίνοντας δικαίωμα σε ποιούς ; στους γερμανούς, να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μας χλεβάζουν σκαιότατα αντί να κρυφτούν σε ένα λαγούμι μέχρι δευτέρας παρουσίας.

 

Όχι κύριε παρόλα τα ελατώμματά μας δεν το αξίζουμε αυτό που ζούμε.

Σκατούλ.

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις