ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΕΞΑΫΛΩΣΙΣ
790 αναγνώστες
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
14:31

Ο σεβαστός κύριος Σόιμπλε, ο πανεπιστημιακός καθηγητής, o ευρωπαϊστής (!), ζητάει από την Ελλάδα την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξεως του 3,5% όχι για 1-2 χρόνια, αλλά για 10!

 

Όπως έχει ξαναγραφτεί στο παρόν blog, Ουδείς και Ουδέποτε μπόρεσε να πετύχει τέτοιον άθλο, πόσο μάλλον είναι εφικτό για μία οικονομία σαν την ελληνική, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είτε αυτά είναι εσωτερικά, είτε εξωγενή, όχι μόνο να επιτύχει τέτοια πλεονάσματα, αλλά και να τα διατηρήσει επί 10 έτη. Μιλάμε χωρίς υπερβολή για έναν διαρκή βομβαρδισμό των υποδομών της πατρίδας μας.

Αναρωτιέμαι σοβαρά και φωναχτά για τον κο Σόιμπλε:

  • Έχει σώας τας φρένας;
  • Αν έχει σώας τας φρένας είναι σίγουρο ότι έχει πάρει πτυχίο στα οικονομικά;
  • Αν τα παραπάνω είναι αληθή, μήπως ο κος Σόιμπλε έχει τελικά κάποιο σκοτεινό κίνητρο σε βάρος μας;
  • Αν τα παραπάνω είναι αληθή, με ποιοίο κίνητρο ο κος Σόιμπλε κινείται με τέτοιο μένος και σαδιστική διάθεση εις βάρος της πατρίδας και του λαού μας;
  • Έχει κάποιο υλικό όφελος να αποκομίσει, ή πρόκειται για κάποιο μίσος εις βάρος μας;

Πέραν των παραπάνω, αφού τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και είμαστε αποκλεισμένοι σαν το αγρίμι από όλες τις μεριές χωρίς έξοδο διαφυγής (που μεταφράζεται σε απουσία ουσιαστικής διάθεσης βοήθειας), εκτιμώ ότι η μόνη επιλογή που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι να περάσουμε στην αντεπίθεση. Να κάνουμε την ηρωική μας έξοδο και όπου μας βγάλει η μοίρα. Έτσι κι αλλιώς ο κος Σόιμπλε και πολλοί όμοιοί του φροντίζουν να μην υπάρχει ελπίδα για το μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας...

Το μοναδικό χαρτί που εκτιμώ ότι έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της η Ελλάδα είναι η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγούμε και να τις διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις που μας απέμειναν. Είναι η τελευταία μας ελπίδα και πρέπει να τη διεκδικήσουμε έστω κι αν δε βγει τίποτα υπέρ μας. Είναι η τελευταία ελπίδα για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. Η προεργασία έχει γίνει. Γνωρίζουμε πλέον πόσα μας χρωστάει η Γερμανία και γνωρίζουμε και τις οδούς μέσω των οποίων μπορούμε να τις διεκδικήσουμε και "ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ".

 

Και όπως λέει και ο φίλτατος Neil Young... "It's better to burn out than fade away" και το "fade away" σίγουρα δεν είναι ένα τέλος που ταιριάζει στο όνομα που έχουμε την τιμή και το προνόμιο να φέρουμε ως λαός.

Σχόλια

10/12 16:52  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις