ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ...
507 αναγνώστες
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
08:10

Και σφίξε κι άλλο τη θηλειά γύρω από το λαιμό του κοσμάκη.

Η προγραμματισμένη δήμευση της ακίνητης περιουσίας των ελλήνων μέσω της υπερφορολόγησης την οποία επιβάλλει μεταξύ άλλων και η αστοχία των εσόδων επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα!

Τα λέγαμε ήδη από το Γενάρη του 2012. Αν λοιπόν εμείς οι απλοί και ταπεινοί μπορούσαμε να τα καταλάβουμε και να τα προβλέψουμε πριν ακόμα ψηφιστούν τα μνημόνια και πριν υπογραφούν οι δανειακές συμβάσεις, αυτοί που μας τα επιβάλλανε και αυτοί που τα αποδεχθήκανε τυφλά (θα μου πεις βέβαια, για να δώσεις κι ένα ελαφρυντικό στο βαρύ κατηγορητήριο ενάντια στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου βρε αδελφέ, ότι τα ψηφίσανε και δεσμεύσανε τις ζωές ΟΛΩΝ των ελλήνων κάτω από ασφυκτική πίεση χρόνου χωρίς να τα διαβάσουνε), πόσα περισσότερα ήξεραν;

Για όλα όσα συνέβησαν και όλα όσα έρχονται τάχιστα πλέον, πρέπει κάποιους να ευχαριστήσουμε όπως ευχαριστεί κάθε ένας που παραλαμβάνει το βραβείο Νόμπελ, ή το Όσκαρ κλπ....

Πρώτα πρώτα λοιπόν πρέπει να ευχαριστήσουμε ΟΛΕΣ χωρίς εξαίρεση τις κυβερνήσεις που εξελέγησαν από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, κυρίως δε αυτές που εξελέγησαν μετά το 1981 για την μεγάλη τους συμβολή στο ξήλωμα του παραγωγικού ιστού της πατρίδας μας, την αλλαγή νοοτροπίας του εργατικού δυναμικού, την αλλαγή προσανατολισμού των επιχειρηματιών και τον εκμαυλισμό της κοινωνίας της πατρίδας μας.

Να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια Παπανδρέου ζώντες τε και τεθνεώτες, την οικογένεια Μητσοτάκη ζώντες και κυρίως τεθνεώτες, τον τρισμέγιστο Κώστα Σημίτη και την κομπανία του, τον κουρασμένο Κώστα τον σουβλακοφάγο και το επιτελείο του και όλα τα παραδοσιακά πολιτικά τζάκια τα οποία γέννησαν, γεννάνε και θα εξακολουθήσουν να γεννάνε στους αιώνες των αιώνων όλους αυτούς τους μεγάλους άνδρες που μας κυβέρνησαν και θα προσπαθήσουν να μας κυβερνήσουν στο μέλλον. 


Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να εκφράσουμε ακόμα προς τον κύριο Βαγγέλη Βενιζέλο, τον κο Αντώνη Σαμαρά, τον κύριο Λουκά Παπαδήμο, τους κ.κ. Προβόπουλο και Στουρνάρα, τους πρώην υπουργούς οικονομικών και οικονομίας. 


Μνεία πρέπει να γίνει και στην ανικανότητα των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Τσακαλώτου γνωστών (ταχαμουδήθεν) αριστερών ριζοσπαστών (στην πραγματικότητα ακραίων νεοφιλελευθέρων), την ατολμία τους και την υπεράνθρωπη ικανότητά τους στα ψέμματα, τις κυβισθήσεις και τα παρόμοια ακροβατικά.

Μία μεγάλη ευχαριστία οφείλουμε τέλος και στους φίλους μας τους εταίρους της Ε.Ε., τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, τους δανειστές, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και τις πολεμικές βιομηχανίες των ΗΠΑ, Γερμανίας και Γαλλίας.

 


 

Και τώρα ας σοβαρευτούμε λίγο.

Αδέλφια έλληνες. Μην απελπίζεστε και μη χάνετε το θάρρος σας.

Έρχεται ο καιρός όπου θα ξυπνήσουν μέσα σας όλες εκείνες οι ιδιότητες, οι ποιότητες και οι αξίες που πήγαν να σας κλέψουν όλοι οι ξεγάνωτοι ντενεκέδες που σας εξαπάτησαν, σας αλλοτρίωσαν και σας ανάγκασαν να τους εκλέξετε.

Έρχεται ο καιρός όπου θα ανοίξουν τα μάτια της διανοίας σας και θα ταξινομήσετε σωστά τις προτεραιότητές σας βάζοντας στην κορυφή το μέλλον των παιδιών σας και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς σας και της πατρίδας σας και στο τέλος όλων τα χρήματα και τα ακίνητα.

Έρχεται ο καιρός που θα έλθετε εις εαυτόν, θα καθαρίσει το κριτήριό σας και θα αποβάλλετε τη σαπίλα από την πολιτική σκηνή της πατρίδας μας. Δοξάστε το Θεό.

... 
... 
και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί 
να κατρακυλήσεις πιο βαθιά 
στου Κακού τη σκάλα, 
για τ' ανέβασμα ξανά που σε καλεί 
θα αιστανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά! 
Τα φτερά, 
τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!

(Από το Δωδεκάλογο του Γύφτου του Κωστή Παλαμά)

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις