ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


Εντυπωσιαζομαι!
988 αναγνώστες
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018
13:52

Τη στιγμή που συλλαμβάνω τον εαυτό μου να διαβάζει το κείμενο-σχέδιο της συμφωνίας με τα Σκόπια  και να αρχίζω να κάνω δεύτερες σκέψεις οτι μπορώ να βάλω νερό στο κρασί μου (ποιός εγώ), έρχεται το ΚΚΕ και αρνείται κατηγορηματικά τη συμφωνία και ω του θαύματος ταυτίζεται με την ΧΑ (η οποία επίσης αρνείται), όπως άλλωστε και η ΝΔ, ο Λεβέντης αλλά και ο Καμμένος (ο οποίος όμως δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει την κυβέρνηση).

 

Επαναλαμβάνω: Το ΚΚΕ αρνείται τη συμφωνία με τα Σκόπια!!!  

Πείτε μου τώρα αν διατηρώ πλέον το παραμικρό δικαίωμα να δεχτώ τη συμφωνία.

 

Δαγκωτό ΟΧΙ λοιπόν !!!

 

Υ.Γ.

  • Έχω πλέον την βεβαιότητα ότι το σημερινό ΚΚΕ είναι κάποια επιβιώσασα μετριοπαθής συνιστώσα του παλιαιού (εμφυλιοπολεμικού) ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ο βασικός κορμός ο οποίος είχε πέσει σε ύπνωση και την τελευταία 6 ετία ηγέρθη με άγριες διαθέσεις όπως διαπιστώνουμε.

  • Ολοι αυτοι που δε συμφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, συμφωνα με τον Homo Sirizeus είναι είτε ακραία στοιχεία, είτε ετερόκλητοι όχλοι.

Σημείωση: Homo Sirizeus: πρόκειται για εξελιγμένο μοντέλο (αναβαθμισμένο την τελευταία εξαετία) ανθρωπίνων πολιτικών όντοτήτων, α) οι οποίες διέπονται από  σφοδρότατα δημοκρατικά συναισθήματα και ως εκ τούτου - όπως όλοι θυμόμαστε καλά  - αγνόησαν τη λαϊκή βούληση στο τελεταίο δημοψήφισμα και κοφεύουν πεισματικά στη μαζική άρνηση του λαού για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, β) η οικογένειά τους (ΣΥΡΙΖΑ) διακρίνεται για τη μασίφ ιδεολογική ομοιογένειά της, χωρις ύπαρξη ιδεολογικών συνιστωσών από την κεντροαριστερά μέχρι την αναρχία. Επίσης δεν πρέπει να μας διαφύγει το γεγονός ότι ο Homo Sirizeus γ) πετυχαίνει εξαιρετικές επιδόσεις στις κυβισθήσεις (βλ. λ. κωλοτούμπα) - δεν μπαίνω στον κόπο να δώσω παραδείγματα, δ) διαθέτει μεγάλη ικανότητα μετατροπής του ψεύδους σε αλήθεια, ε) είναι ιδιαίτερα ανοικτόμυαλος, ειδικά σε ό,τι αφορά σε μειοψηφίες, αδιαφορώντας παράλληλα για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των πλειοψηφιών, στ) διαθέτει την ικανότητα χρωματικής προσαρμογής του χαμαιλέοντα και μπορεί επίσης να γλύψει εκεί που έφτυσε ή και εκεί που έκανε την ανάγκη του (πχ Ε.Ε., ΝΑΤΟ, Τράμπ, μαντάμ Μερκέλ) κλπ κλπ

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις