ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Σελίδες
Σύνδεσμοι


ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;
895 αναγνώστες
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019
09:55

Όλοι το γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο, όχι μόνο εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, αλλά και εν όψει των εθνικών εκλογών τις οποίες θεωρώ 100% σίγουρο ότι ο κος Τσίπορας θα τις κάνει ακριβώς στο τέλος της θητείας του αφού έχει ένα μεγάλο χάσμα να καλύψει από την πρώτη στις δημοσκοπήσεις ΝΔ.

Λογικό είναι και το βλέπουμε όλοι που ζούμε στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, να επικρατεί (τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένου ότι βρισκόμαστε ακόμα σε κρίση - κι ας βγήκαμε από τα μνημόνια) ένας μικρός οργασμός από έργα, τα οποία ως συνήθως εξαντλούνται στις ασφαλτοστρώσεις των δρόμων τάχα μου ότι "κάτι γίνεται".

ΩΔΕ Η ΣΟΦΙΑ ΕΣΤΙ...


Πέρα από τα έργα της βιτρίνας, υπάρχει και η καθημερινότητα του πολίτη, η οποία ξεκινάει από την μετάβασή του στη δουλειά (για όσους έχουν). Όπως λοιπόν είπε ο κος Χατζηδάκης στη Βουλή, το 40% των σειρμών βρίσκεται σε αδράνεια λόγω βλαβών που δεν επισκευάζονται. Δε γνωρίζω αν ο αριθμός  40% είναι σωστός ή υπερβολικός, αλλά επιβεβαιώνω ότι τον τελευταίο καιρό οι καθυστερήσεις του ΜΕΤΡΟ είναι συνεχείς και μεγάλες και η πρωινή μετακίνηση στη δουλειά μου έχει εξελιχθεί σε μία καθημερινή περιπέτεια η οποία - πιστέψτε με, δεν υπερβάλλω - μου χαλάει την ψυχολογία και ακόμα ακόμα τη διάθεση για δουλειά το πρωί και το κέφι μου το απόγευμα που γυρίζω σπίτι  μου στην οικογένειά μου.

Σε αυτό το καθημερινό βάσανο υποβάλλονται τουλάχιστον μισό εκατομμύριο κόσμος! Όλοι ψηφοφόροι κύριε Τσίπρα. Αν θέλατε λοιπόν (τώρα πλέον είναι αργά) να γεφυρώσετε το χάσμα που σας χωρίζει από τη ΝΔ, τότε θα έπρεπε να νοιαστείτε έμπρακτα για τον πολίτη και να μην δημιουργείτε πλεονάσματα μόνο για κοινωνικά μερίσματα - μεγάλο μέρος των οποίων πάει σε περιπτώσεις που δεν πρέπει (αλλά αποτελεί θέμα άλλης συζήτησης) -  αλλά να σκεφτείτε και τους άλλους πολίτες, αυτούς που πληρώνουν τους φόρους τους και το εισιτήριο του ΜΕΤΡΟ και δικαιούνται μίας αξιοπρεπούς μεταχείρισης.

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ;

Στο δημοψήφισμα, ή στο θέμα της Μακεδονίας;

Ελπίζω με την ανάρτηση αυτή να χαρακτηριστώ από το ασκέρι σας ως άλλος ένας Φασίστας μέσα από το ετερόκλητο πλήθος. Θα είναι μεγάλο παράσημο.

Κλείνοντας θα σας ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου καλή επιστροφή στο σημείο από το οποίο ξεκινήσατε. Το 3%. Γιατί εκεί σας αξίζει να βρίσκεστε και το αποδείξατε με πράξεις.

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις